Verlies voor Tonegido Kleine Sluis
Uitgegeven op 11-11-2013 om 15:42  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - TONEGIDO/KLEINE SLUIS - US. Ruststand 10-16. Eindstand 24-28

Meinte: "Hoewel we vorig jaar tweemaal van de studenten hebben gewonnen, was de verwachting dat het een moeilijke en moeizame wedstrijd zou worden. Met slechts twee wissels op de bank, maar wel met zeer gemotiveerde spelers moest de strijd aangegaan worden."

Het eerste gedeelte van de eerste helft kon Tonegido/Kleine Sluis aardig in het spoor van US blijven. Een achterstand van 4-7 werd bijna teniet gedaan. De kleine kansjes werden benut en US was nogal onzorgvuldig in het afronden.
US voerde bij 6-7 de druk op. Vooral balverlies van Tonegido/Kleine Sluis werd direct door US afgestraft.Vlot liepen de studenten uit naar een 6-12 voorsprong.
Tonegido/Kleine Sluis schakelde een tandje bij en kon het verschil terugbrengen naar 10-13.
De laatste momenten van de eerste helft waren voor US. Drie aanvallen op rij werden in doelpunten omgezet en met 10-16 werd de rust bereikt.

Na rust ging US vrolijk door met hun verzorgde handbal spel. In de eerste 10 minuten van de tweede helft wist Tonegido/Kleine Sluis slechts eenmaal te scoren. Dit was ver beneden kunnen en US vergrootte mede hierdoor de voorsprong naar 11-20. Een afstraffing lag in het verschiet.
Echter de ploeg wist zich te herpakken. Bij de stand 15-22 toonde Tonegido/Kleine Sluis haar ware mentaliteit. Voor elke bal werd gevochten, het tempo ging omhoog. De verdediging kreeg steeds meer vat op het spel van US. De kansen werden benut en Tonegido/Kleine Sluis verkleinde de achterstand naar 20-22.
Een heerlijke wedstrijd ontspon zich waar Tonegido/Kleine Sluis liet zien,dat zij gelijkwaardig aan US waren. US wankelde, echter Tonegido/Kleine Sluis kon bij de stand 23-25, drie minuten voor eindsignaal de aansluitende treffer niet maken.
In de tegenaanval kreeg US een strafworp en Tonegido/Kleine Sluis een twee minuten tijdstraf. De wedstrijd was gespeeld, maar wel met het gevoel, dat het US behoorlijk
moeilijk is gemaakt.

Doelpunten: Gijs Bakker 9, Stefan Idema 5, Maikel Baars 3, Auke Hiemstra 3, Senne Hiemstra 2, Sebas Jellema 1, Stefan Baars 1
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi Linea Sol
€ 4.995,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Wieringer historie:
Tonegido 1989 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...