KNRM eert haar trouwe donateurs
Uitgegeven op 10-11-2013 om 18:10  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - De KNRM heeft zaterdag op Wieringen enkele trouwe donateurs gehuldigd, al vijftig jaar donateur zijn. De KNRM landelijke doet dat jaarlijks, rond haar verjaardag en dat is 11 november.Vier van de zes jubilerende donateurs waren zaterdag in het boothuis aanwezig. De gebroeders Jan en Giel Ruitenburg, Jan Meilink en Niek Nieuwland, kregen van de voorzitter van de plaatselijke commissie, burgemeester Jaap Nawijn, elk een zilveren speld en een felicitatie van de landelijke KNRM uitgereikt.
Eduard Terpstra, een van de jongste bemanningsleden, gaf een mooie presentatie over de KNRM, die – met inbegrip van haar rechtsvoorgangers – 189 jaar bestaat, en over het station in Den Oever. Dat drijft op enthousiast vrijwilligerswerk, maar zo langzamerhand wordt het tijd dat er wat jonge bemanningsleden bij komen.
De KNRM wordt niet door de overheid gesteund, maar drijft op de gunsten van donateurs, erflaters en sponsors. Daarom eert ze eens per jaar haar trouwste donateurs. De twee die er zaterdag niet waren, wordt de zilveren speld nog bezorgd.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Fiat 500 C 0.9 TwinAir 500S Cabrio Private Lease mogelijk
€ 10.450,-

Wieringer historie:
Boerderij van Koorn - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...