Feestelijke opening Zorgzuster Omring
Uitgegeven op 10-11-2013 om 10:43  |  link  |  bewaar  |  print

Zorgzuster Omring is een samenwerking tussen Zo... de particuliere thuiszorg van Omring, en Zorgzuster Nederland. Zorgzuster Nederland en Zo... zijn per 1 oktober 2013 een franchise aangegaan: Zorgzuster Omring. Met deze samenwerking worden de krachten gebundeld om optimale zorg te verlenen.

Om deze vorm van samenwerking officieel van start te laten gaan, wordt Zorgzuster Omring op 14 november feestelijk geopend onder het genot van een borrel.

Zorgzuster Nederland
Zorgzuster is een landelijke formule die zelfstandig zorgverleners in de zorg ondersteunt en faciliteert. Zo maakt Zorgzuster het mogelijk dat zorgverleners volledige aandacht aan de klant kunnen geven. Zorgzuster kent ruim 15 franchisevestigingen over heel nederland.

Samenwerking
Om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen biedt Zo... , de particuliere thuiszorg van Omring, hulp bij het huishouden, begeleiding, mantelzorgondersteuning en thuiszorg. Door de samenwerking worden de krachten van beide partijen gebundeld en kan “zorg op maat” verleend worden.
Zorgzuster Omring is dé intermediair voor particuliere en PGB zorg. Naast het bemiddelen tussen zelfstandige zorgverleners en zorgvragers ondersteunt Zorgzuster Omring de zorgverleners in hun zelfstandig ondernemerschap. Door de juiste randvoorwaarden voor de zelfstandige zorgverlener te creëren, krijgt de klant altijd de beste zorg.

PGB nieuwe stijl
Steeds meer zorgvragers kiezen voor een persoons gebonden budget, hierdoor creëren zij meer eigen regie, bepalen ze zelf wie hun zorgverlener is en maken daarmee afspraken op maat. Zorgzuster Omring kan voor deze groep bij uitstek de organisatie zijn die de bemiddeling tussen de zorgvrager en de zorg professional tot stand brengt. Hiermee heeft u de regie maar niet al het regelwerk.

Feestelijke opening
Op donderdag 14 november wordt Zorgzuster Omring feestelijk geopend. Van 15.00 – 17.00 uur staat er een borrel klaar op Nieuwe Steen 36 in Hoorn. U bent hierbij van harte welkom.

Meer informatie vindt u op www.zorgzusteromring.nl
Of u kunt mailen aan zorgzuster@omring.nl
(advertentie)
Reisbureau Hippo, Touringcarbedrijf Rasch
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi Linea Sol
€ 4.995,-

Wieringer historie:
Oosterland - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...