Hugo Boys te sterk voor matig VZV
Uitgegeven op 03-11-2013 om 18:53  |  link  |  bewaar  |  print

'T VELD - VZV heeft het ook tegen Hugo Boys niet kunnen bolwerken. In een uiterst sportieve wedstrijd gingen de gasten behoorlijk beter met de kansen om en wisten uiteindelijk vier keer het net te vinden. VZV wist ook nu de spaarzame kansen niet te benutten.

Hugo Boys kwam iets beter uit de startblokken, halverwege de eerste helft had VZV echter gedurende 20 minuten een klein overwicht waarna de gasten het spel weer na zich toe wisten te trekken. Een mooie voorzet werd door hun goed in komende spit subliem afgerond en vlak voor rust werd de 2-0 ook nog met een strak schot tegen de touwen geschoten.


Een uitstekende redding van de VZV doelman Youry Tomson, die een doorgebroken speler wist te stuiten

Na rust hadden de gasten uit Heerhugowaard Noord het betere van het spel en wisten zij talloze kansen te creëren waar VZV niet veel tegen in te brengen had.
Na een aantal knappe reddingen van goalie Youri Tomson wist Jos Rendering uit een scherp genomen hoekschop nummer 3 in het doel te werken hij kopte van dichtbij raak tussen drie VZV verdedigers in. Kort daarna kwam deze doelman ongelukkig in botsing met een tegenstander maar kon na verzorging de wedstrijd toch voortzetten.
Met nog ongeveer 10 minuten te gaan werd de bal nogmaals tegen de touwen gekegeld en kon de verdediger nummer 4 uit het netje halen.


Nummer vier kon door een verslagen verdediger uit het net worden gevist

Niet veel later moest erin deze sportief verlopen wedstrijd toch nog een speler met de brancard van het overigens prima bespeelbare veld afgedragen worden.
De resterende tijd werd er geen verandering meer in de stand gebracht en kon Hugo Boys de 3 punten verdiend mee naar huis nemen.
Na afloop werd de onfortuinlijke VZV’er voor onderzoek door de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.


Het derde doelpunt voor Hugo Boys wordt door Jos Rendering tussen drie VZV ers binnen geknikt

Theo Moras
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Te koop VW Up 1.0 bmp move up
€ 14.244,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Wieringer historie:
Oosterland Akkerweg - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...