Nieuw bij Bocado: BRIX - chocolade voor bij wijn!Uitgegeven op 28-10-2013 om 12:32 |
link |
bewaar |
printHIPPOLYTUSHOEF - (advertorial)Wilt u wel eens iets anders bij uw wijntje, dan is dit uw kans. BRIX chocolade is gemaakt van de Ghaneese cacaoboon, welke bekend staat om z’n rood-fruit-karakteristieken.Het resultaat is een chocola die zo puur is dat het de subtiele nuances in wijn vergroot. Er zijn 4 verschillende blends gemaakt om bij wijn te matchen:
• BRIX – Milk (46% cacao): Deze chocola is optimaal
lekker bij lichtere rode wijnen en dessertwijnen.
• BRIX – Smooth Dark (54% cacao): Rijke chocola,
maar nog zacht genoeg om met zoete of bubbelende
witte wijnen, of medium volle rode wijnen te combineren.
• BRIX – Medium Dark (60% cacao): Ook al is het cacao-gehalte behoorlijk, deze zwoele
chocola vult fruitige rode wijnen prachtig aan.
• BRIX – Extra Dark (70% cacao): Deze ‘cacao buster’ kan wel wat hebben, diepe volle rode wijnen. Tannines? Geen probleem!
We hebben BRIX in blokken van 227 gram, en de 3 ounce bars.
Ook hebben we een prachtige cadeau verpakking waar alle 4 de blends in zitten, al een cadeau op zich.
Wilt u eens iets speciaals cadeau geven, dan is BRIX zeker een aanrader! Ook met de feestdagen in aantocht of tijdens een regenachtige avond zet u met BRIX iets feestelijks op tafel.