Uw Slager Ottens: het adres voor ‘Vlees met een verhaal’Uitgegeven op 19-10-2013 om 14:57 |
link |
bewaar |
printHIPPOLYTUSHOEF - Uw Slager Ottens is gespecialiseerd in ‘Vlees met een verhaal!’ Dit is niet zomaar vlees, maar vlees waarbij men de echte pure smaak proeft en waarbij de dieren op diervriendelijke wijze worden gehouden en geslacht. Uw Slager Ottens is daarom hét adres voor Boerderijkip, Heyde Hoeve varkensvlees en Wieringerweide rundvlees: ‘Vlees met een verhaal’.
Vlees met een verhaal
Voor de consument is het vanwege het grote en onduidelijke aanbod tegenwoordig lastig te bepalen welke vleessoort nog echt kwalitatief is en échte smaak heeft. Uw Slager Ottens vindt het belangrijk om de klant op dat gebied garanties te kunnen bieden. Bovendien streven ze ernaar de klant beter, bewuster, duurzamer en gezonder te laten genieten voor een betaalbare prijs. Vandaar de keuze voor de Boerderijkip, het Heyde Hoeve varkensvlees en het Wieringerweide rundvlees.
Boerderijkip: kip met een beter leven en meer smaak
Het vlees van de boerderijkip komt van langzaamgroeiende dieren. De stallen waarin ze leven zijn diervriendelijker ingericht en het dag- en nachtritme wordt erin gewaarborgd. Hierdoor zijn ze minder gevoelig voor gezondheidsproblemen. De kippen krijgen 100% plantaardig voer, dat voor minimaal 70% uit granen bestaat. De pluimveehouders van de Boerderijkip streven naar zo min mogelijk antibioticagebruik, waardoor de meeste kippen
geheel antibioticavrij opgroeien.
Heyde Hoeve varkensvlees: varkensvlees uit een eerlijke stal
Heyde Hoeve varkensvlees is (h)eerlijk varkensvlees met de pure smaak en malsheid van vroeger. De varkens, voornamelijk van het Duroc ras, worden op duurzame en diervriendelijke wijze gehouden. De varkens zijn van Nederlandse herkomst en krijgen speciaal voer. Dit zorgt voor duurzame kwaliteit en minder CO2-belasting voor de aarde.
Wieringerweide rundvlees: het visitekaartje van de slager
Sinds 2008 is op de schoonvleesboerderij het project ‘Wieringerweide rundvlees’ van start gegaan. Deze runderen worden met veel toewijding verzorgd. Ze krijgen een uitgebalanceerde mix aan voer en in de zomer grazen ze op de weilanden. Dit vlees is het visitekaartje van Uw Slager Ottens. Dit vlees is te proeven bij "Eeterij Ongder de Kukel" in Hippolytushoef. Maar ook buiten Nederland staat dit Wieringerproduct in gerenommeerde restaurants inmiddels op de kaart.
Uw Slager Ottens zet een flinke stap in het bieden van duurzaam en ambachtelijk lekker vlees. Klanten kunnen altijd terecht voor persoonlijk advies als het gaat om het product, recepten en bereidingswijzen!