Schietpartij in Normerlaan, Politie rukt massaal uit.
Uitgegeven op 11-10-2013 om 13:31  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Op de redactie komen vroeg op de vrijdagmiddag meldingen binnen al zou er een 'schietpartij' zijn geweest aan het begin van de Normerlaan. Er zou uit een rijdende auto geschoten zijn op een voetganger Feit is dat een groot gedeelte van de weg is afgesloten en dat er zo'n vijf Politie wagens ter plaatse zijn. De schutter is opgepakt door de Politie en in verzekering gesteld voor verhoor, naar het slachtoffer werd een zoektocht ingesteld. Een fotograaf van Wieringernieuws is onderweg. Inmiddels is er een officieel persbericht van Politie.nl onder dit bericht geplaatst.


Volgens onze fotograaf vond het incident plaats ter hoogte van de Politie auto.

Fotografie John van Mook.


Politiebericht: Schietende man aangehouden
Hippolytushoef - Vrijdagmorgen omstreeks 11.25 uur kreeg de politie melding dat er vermoedelijk was geschoten vanuit een personenauto op de Noirmarlaan in Hippolytushoef. De bestuurder werd korte tijd later aangehouden.

Een getuige meldde dat een auto over de Noirmanlaan reed en dat vanuit de auto geschoten werd op een man, die langs de weg liep. De voetganger vluchtte weg. Ook de bestuurder van de auto ging er vandoor, in de richting van de Noorderlaan.
Onderzoek

De bestuurder kon korte tijd later worden aangehouden. De 59 jarige man is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De politie is een zoektocht begonnen naar het eventuele slachtoffer. Hij is nog niet aangetroffen. Onderzoek naar de toedracht volgt.
Eventuele getuigen van deze zaak worden verzocht contact op te nemen met de politie, via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Renault Clio Estate Diesel
€ ,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Wieringer historie:
De Haukes - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...