Geslaagd jubileum De Waerden
Uitgegeven op 30-09-2013 om 19:43  |  link  |  bewaar  |  print

ANNA PAULOWNA - Op zaterdag 21 september was het dan zover. De cliŽnten en medewerkers van De Waerden, locaties Rietgorslaan, Pareauhof en Ambulante dienstverlening vierden hun 10-jarig jubileum met een braderie in het park achter Pareauhof aan de Pareaulaan in Anna Paulowna.

Een aantal ondernemers verleende hieraan hun medewerking; Bakkerij Alkemade bijvoorbeeld schonk 200 krentensloffen, Trien Grabbel met haar grabbeljurk verkocht loten. Ook verkochten de cliŽnten spulletje die zij maakten tijdens de door De Waerden nieuw opgezette dagactiviteiten. De opbrengst van de krentensloffen, loten en zelfgemaakte spullen gaat voornamelijk gebruikt worden voor nieuw materiaal voor deze dagactiviteiten in Anna Paulowna. Een groot aantal stands werd verhuurd voor andere waar met grote diversiteit. Voor de jeugd was ook van alles georganiseerd, zoals een ranjakoe, poffertjes, schminken en een springkussen. Er waren verschillende mensen die zorgden voor gezellige muziek.

De cliŽnten, medewerkers, vrijwilligers, standhouders, buurtbewoners hebben een gezellige dag samen gehad welke zeker voor herhaling vatbaar is. CliŽnten en medewerkers van De Waerden willen graag alle mensen bedanken die belangeloos hebben meegewerkt om deze dag tot een succes te maken.
(advertentie)
(advertentie)
Slagerij Ottens
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ 13.245,-

Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Supermarkt - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...