Maatjesbowlen voor mensen met een beperking bij Bowling Schagen
Uitgegeven op 30-09-2013 om 12:10  |  link  |  bewaar  |  print

REGIO - Bowling Schagen en aangepast sporten van Sportservice Den Helder/Schagen hebben de handen ineen geslagen. In september, de maand van het aangepast sporten organiseerden zij, voor mensen met een beperking, een kennismakingsles Bowlen! Dit zogenaamde Maatjesbowlen was een groot succes en daarom wil Bowling Schagen nu een speciaal uur voor deze doelgroep creëren!

Op zaterdag 7 september 2013 vond bij Bowling Schagen een kennismaking les ‘Maatjesbowlen’ plaats. Mensen met een beperking konden samen met een maatje bijv., een ouder, zus, broer, vriend, vriendin of begeleider komen bowlen. Vandaar de term ‘Maatjesbowlen’. Na een gezellige middag met vele positieve reacties is de organisatie gaan kijken naar mogelijkheden om deze doelgroep structureel één keer in de twee weken te laten bowlen. Via deze weg willen we inventariseren of er behoefte is naar het Maatjesbowlen. Jong of oud, leeftijd maakt niet uit! Er zal altijd iemand van het Bowling Centrum aanwezig zijn maar er zal geen begeleiding vanuit het Bowling Centrum zijn tijdens het bowlen zelf. De deelnemers moeten dus wel zelfstandig genoeg zijn om zelf te kunnen bowlen. (Elektrische rolstoelen kunnen helaas niet op de bowlingbanen komen). De deelnemers moeten altijd een telefoonnummer bij de hand hebben van iemand die bereikbaar is in noodgevallen.
Lijkt het jou leuk om eens in de twee weken te Bowlen samen met een maatje? Geef je dan voor woensdag 9 oktober op bij de regiomedewerker aangepast sporten Iris van Paridon, ivanparidon@sportservicenoordholland.nl of (0224) 21 47 74 of (0223) 68 47 26. De kosten van deze activiteit zijn € 3,50 per persoon per keer en kan bij de balie van het Bowling Centrum worden betaald. Na jouw aanmelding ontvang je informatie over de start van de activiteit die hoogstwaarschijnlijk op zaterdagmiddag 12 oktober zal zijn van 13.00 uur tot 14.00 uur. Het adres van Bowling Schagen is: Noord 37, 1741 BB SCHAGEN.
Voor informatie over aangepast sporten kunt u terecht bij Iris van Paridon, regiomedewerker aangepast sporten in de Kop van Noord-Holland. ivanparidon@sportservicenoordholland.nl of Den Helder (0223) - 68 47 26, (do. en vrij.) - Schagen (0224) - 21 47 74 (ma. di en woe.)
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Toyota Verso 1.8 Business Plus
€ 9.750,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Kijken naar de vloot - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...