Vierde Rondje IJsselmeer met Wieringernieuws UPDATE
Uitgegeven op 06-09-2013 om 05:38  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Het jaarlijkse 'Rondje IJsselmeer' georganiseerd door Wieringernieuws wordt dit jaar gereden op zaterdag 14 september. Op 31 augustus zijn er minder deelnemers te verwachten en kan Bert niet meerijden op de quad.

Ook tijdens de rit moeten de renners goed eten en driinken!

Nog meer tips.

De rijders zullen gemiddeld ongeveer 25 kilometer per uur aanhouden. Vorig jaar ging het iets te snel waardoor er een paar renners moesten afstappen. Dit is niet de bedoeling van het rondje. Deelname kost vijf euro per persoon, onderweg is er verzorging aangeboden door Wieringernieuws, de lunch is voor eigen rekening. Het goede doel van deze tocht is de eigen gezondheid. Er wordt dan ook geen geld ingezameld voor een goed doel. Aanmelden via de mail: KLIK HIER!. Geef in de mail aan welke datum de voorkeur verdiend. Het vertrek is om 07.00 uur vanuit de Kremersweg. Na aankomst - circa 17.00 uur - is er in het café soep en nog de gelegenheid om na te praten onder het genot van een versnapering. De eerste 15 aanmeldingen ontvangen een Aficom poloshirt!


Initiatiefnemer en redacteur Henk-Jan Wittink heeft er nu al zin in.


Uiteraard fietst de redactie van Wieringernieuws zelf ook mee om zo verslag te doen van de tocht van ruim 200 kilometer. De taken zijn eerlijk verdeeld binnen de redactie, zo gaat Henk-Jan mee op de fiets en gaat Bert later dit jaar duiken in zwembad De Terp.

Net zoals vorig jaar heeft Wouter Keppel aangeboden om de groep met een bestelbus onderweg te begeleiden. De firma Luijt heeft reserve materiaal beschikbaar gesteld. Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u een mail sturen naar de redactie t.a.v. La Petite Boucle du lac d'IJssel..


Wouter Keppel rijdt geheel belangeloos mee met zijn bestelbus.

De familie Luijt zorgt voor reserve materiaal, wielen en banden, deelnemers kunnen voor de tour hun fiets nog even laten nakijken bij Gerard Luijt in de werkplaats.

Het vertrek is om zeven uur bij Henk-Jan Wittink in de Kremersweg 25. Verzamelen vanaf half zeven. Hier doet men eerst een bakkie. Een tas met persoonlijke spullen en drinken en eten kan hier in de bus geladen worden. Uiteraard wordt er onderweg ook gestopt voor een lunch. Na afloop is het even afkoelen in café De Kasteleen.

Lees hier het verslag van vorig 2010.


Motoport, ook voor scooters.

HippoGym, altijd in voor een sportieve prestatie.


Zolang als men kan heugen..... "DE" wielersponsor op Wieringen.


Leen en Thea vinden het prachtig als we uitgewoond aanschuiven voor een koude Heineken of een frisse Amstel.

Ook Aficom draagt de wielersport een warm hart toe.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Verso 1.8 Dynamic
€ ,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Gerard Luijt - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...