Zomer 2013 Uitgegeven op 14-07-2013 om 20:47 | link | bewaar | print
HIPPOLYTUSHOEF - Zomer, dan moet je het nieuws opzoeken.
Top kok Herman den Blijker aan boord van de Mercuur.
Marion: Een poosje geleden lagen we een weekend in Scheveningen, waar ook de Regatta races weren gehouden. Herman stond daar met een standje van zijn vriend die daar patat verkocht. Toen hij met zijn RIB boot een visje in de haven van Scheveningen wilde halen, meerde hij naast de Mercuur aan. Wij waren net tongetjes aan het fileren en hij vroeg hoe wij dat deden. In zijn restaurant laat hij het vel erop zitten, en schraapt de schubben weg om het in de roomboter te bakken. Dat smaakte lekker, maar lang niet zo lekker hoe wij de visjes bakten. We lieten zien hoe wij dat deden nl, huid eraf en dan door de bloem en in de frituurpan. Vond ie ook lekker. Later nog met de RIB boot patat met stoofvlees opgehaald bij de stand van zijn vriend. Maartje en Pieter mochten meevaren, dat vonden ze natuurlijk geweldig!