Proefrit tijdens TT controle op A7, rijbewijs kwijt
Uitgegeven op 30-06-2013 om 23:33  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERWERF - De politie maakte er zich de afgelopen dagen hard voor om de verkeersstromen van en naar het TT-circuit in Assen in goed banen te leiden. Zo waren er ook controles in Hollands Kroon.

De politie was onder meer paraat met opvallende en onopvallende auto’s en motoren. Uiteraard hield zij ook diverse controles, variérend van snelheids- en alcoholcontroles tot toezicht op de wegen van en naar Assen. De acties verliepen in een samenwerking tussen de verschillende Verkeershandhavingsteams in het noorden en oosten van het land en de Landelijke Eenheid.

In Noord-Holland mochten in totaal zeven hardrijders hun rijbewijs inleveren. Vier van hen waren op weg naar of afkomstig van de TT. Een van de bestuurders die zijn rijbewijs kwijtraakte was een automobilist uit Opdam. Op de A7 ter hoogte van Wieringerwerf passeerde de auto van de man de radarauto met een snelheid van 227 km/uur. Even later reed de auto, in tegengestelde richting, weer langs de radarwagen. De bestuurder werd door een motoragent aan de kant gezet. De bestuurder verklaarde dat iemand anders even daarvoor een proefrit had gemaakt in zijn auto.
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.0 VVTi Linea Terra inclusief afleverkosten
€ 5.695,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Piet Vilten - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...