Steun het GGZ NHN-team tijdens Socialrun
Uitgegeven op 27-06-2013 om 17:57  |  link  |  bewaar  |  print

REGIO - Een team van GGZ Noord-Holland-Noord loopt van 27-29 september mee tijdens de Socialrun, een non-stop estafetteloop van 600 kilometer in 48 uur. Deelnemers aan dit jaarlijkse evenement maken een statement tegen stigmatisering van mensen met een psychiatrische aandoening.

Wat is Socialrun?

De route gaat door de provincies Utrecht, Gelderland, Overijssel, Drenthe, Friesland en Noord-Holland. Start en finish zijn in Utrecht. Er doen meerdere teams mee aan de Socialrun. Een team bestaat uit acht lopers en begeleiders die worden ingedeeld in twee sub-teams die elkaar afwisselen. Samen maken ze het mogelijk dat acht van hen in non-stop estafettevorm de 600 km rennend afleggen in 48 uur. Naast de lopers heeft een team fietsers,. Een goede samenwerking en teamspirit zijn dan ook onmisbaar!

De Socialrun heeft als kernwaarde dat mensen met een psychiatrische stoornis betrokken zijn bij dit jaarlijkse evenement.

Het team van GGZ Noord-Holland-Noord zoekt steun door sponsoring.
Dit kan op verschillende manieren:
- door materiaal gratis ter beschikking te stellen. Denk aan kleding (shirts, windjacks, broeken, petten etc.), busjes, eten en drinken, veiligheidshesjes, en dergelijke.
- een geldbedrag waarmee de benodigde spullen kunnen worden aangeschaft. Het geld dat overblijft wordt overgemaakt naar de stichting Socialrun.
Wilt u ons team en daarmee het doel van de Socialrun steunen? Neem contact op via socialrun@ggz-nhn.nl.

Met het geld dat wordt ingezameld tijdens de loop worden projecten ondersteund die bijdragen aan het doorbreken van het taboe op psychiatrische aandoeningen
Kijk voor meer informatie op www.ggz-nhn.nl/socialrun.
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
(advertentie)
Occasions
Toyota Aygo 1.0 VVTi Aspiration Red 5drs
€ 5.295,-

Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Roman en Bert Van Goor - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...