Buitengewone muzikale midzomeravond
Uitgegeven op 27-06-2013 om 17:44  |  link  |  bewaar  |  print

WINKEL - Fanfare Samen Voorwaarts, de russische mezzosopraan Elena Syssojeva en het koor Amarilli hebben tijdens Midzomeravond een concert gegeven op de unieke locatie Klein Kremlin. De combinatie van blazers, zangers en zangeressen en de Russische bouwwerken zorgden zowel bij de gasten als de uitvoerenden voor een hele bijzondere avond.

De gasten konden na aankomst onder het genot van een warme drank en iets lekkers in de loggia genieten van de Russische liederen die door Amarilli gezongen werden vanaf het balkon van het grote bouwwerk. Daarna was het tijd voor een rondleiding op het terrein waarbij Ger Leegwater vertelde over de totstandkoming van zijn gebouwen en beelden. Bij het beeld van de grote vis (uit het verhaal van Jona) speelde een saxofoonensemble. In de houten toren kon geluisterd worden naar een trombonekwartet en in het grote bouwwerk klonken de klanken van een hoornkwartet.Vervolgens was het tijd voor een concert waarin Samen Voorwaarts, al zittend onder een prachtige boom, met het nummer Vitezny, waarna Elena het Wolgalied a capella liet horen. Daarna begeleidde de fanfare Elena bij de nummers Auf der Petersburger Landstrasse, Das einsame Glokchen, Waarom heb ik jou ontmoet en Zwarte Ogen. De fanfare speelde tussen deze nummers ook nog de stukken Skataco en The Second Waltz. De avond werd op het terrein afgesloten met het nummer Kalinka waarin zowel Elena, het koor als de fanfare zich lieten horen.

Na dit alles verplaatste het gehele gezelschap zich naar het clubhuis van golfbaan Regthuys waar onder het genot van een drankje en een hapje nog lang werd nagenoten en -gesproken over deze speciale ervaring.

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Springtij - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...