Bericht over beschoten kater Bikkel, hij redt het!
Uitgegeven op 25-06-2013 om 16:29  |  link  |  bewaar  |  print

WESTERLAND - Bericht over kater Bikkel. Ingezonden bericht door mevrouw Zoutman.'Eerder deze maand berichtten wij over de aangeschoten kater in de Wieringermeer die met een verlamde achterhand, gebroken voorpoot en staart achtergelaten was. Omdat er wel op pijnprikkels in de achterhand werd gereageerd werd besloten om hem toch eerste hulp te verlenen. Wij wilden heel graag het leven van dit dier redden en zo als het nu uitziet, is dat gelukt
Door goede zorg van zijn verzorgster, door intensieve begeleiding van de Dierenarts en niet in de laatste plaats door Bikkel zelf. Al vanaf het eerste moment gaf hij aan te willen blijven leven! Bikkel heeft vele onderzoeken gehad onderzocht moest worden of geen vitale delen waren geraakt en hoe zijn lichaam zou reageren op de aanwezigheid van deze vreemde projectielen. Inderdaad kwamen er wel wat moeilijkheden, maar hij reageerde goed op medicamenten. Nu moest hij nog aansterken om de operaties te kunnen ondergaan. Nog altijd is niet zeker of zijn voorpoot behouden kan blijven, maar er is een lichtpunt dat zijn staart behouden kan worden.
Het is dus nog even afwachten hoe het verder gaat verlopen, maar het gaat elke dag beter met hem. Omdat de behandelingen en operaties veel kosten met zich meebrengen hadden wij besloten om een actie voor Bikkel te starten. Op deze actie is massaal gereageerd het is werkelijk overweldigend geweest. Zoveel Dierenvrienden in Nederland en daar buiten!Reacties en donaties van particulieren, bedrijven, kinderen die lege flessen inleverden of hun spaarpot geleegd hebben,het was geweldig.

Wij willen u allen hiervoor heel hartelijk bedanken!!! Omdat er zo massaal gereageerd werd kwamen onze reactie hierop soms wat laat. Ook is het voorgekomen dat wij de telefoongesprekken niet persoonlijk konden voeren –hiervoor onze excuses. Bikkel kan met de opbrengst van de donaties worden geholpen. Inmiddels is er een Noodfonds Bikkel gestart bij het Dierentehuis Hoorn waar het overblijvende geld in gestort zal worden, dit fonds zal worden gebruikt voor komende in nood verkerende dieren. Nogmaals onze hartelijk dank, wij zullen u op de hoogte houden van de vorderingen van Bikkel.
(advertentie)
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
Occasions
Toyota Verso 1.8 Business Plus
€ 9.750,-

Te koop Fiat panda bouwjaar 2013, lage km stand
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Kroonprins - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...