Projectkoor Hollands Kroon zoekt zangers
Uitgegeven op 24-06-2013 om 16:56  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Op initiatief van zanger/dirigent Arwin Kluft en met medewerking van Luuk Stuveling uit Wieringerwerf en Frank Maartense uit Breezand zijn de voorbereidingen gestart voor een uniek koorproject in Hollands Kroon.


Arwin Kluft

Het doel is om zangers en zangeressen uit heel Hollands Kroon bij elkaar te brengen om in december 2013 drie of vier kerstconcerten in de gemeente te geven. Met andere woorden: voorstellingen van en voor de inwoners uit Hollands Kroon op locaties verdeeld over de hele gemeente. De naam: Projectkoor Hollands Kroon. Het koor met een bezetting van ongeveer tachtig personen en twee solisten, zal ondersteund worden door een professioneel orkest. De muzikale leiding komt in handen van Arwin Kluft.

Uitgevoerd wordt "The Promise of Christmas", gecomponeerd door de Amerikaan Dan Burgess. Het drie kwartier durende stuk werd in 1990 in ons land voor de eerste keer vertoond. De reacties waren toen overweldigend. Terecht. "The Promise of Christmas" is een meesterlijke, licht klassieke compositie, gekenmerkt door een grote afwisseling van melodieŽn en ritmes, daarbij ondersteunt door een aantal vertellingen. Deze combinatie van woord, muziek en zang maakt van "The Promise of Christmas" een unieke belevenis voor het koor, orkest, de solisten en de toeschouwers. Na de zomervakantie zal er een informatiedag/avond worden gepland.

Om een zo evenwichtig mogelijke koorbalans te creeeren worden ook zangers van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit project.
Voor meer informatie over "The Promise of Christmas" en/of het Projectkoor Hollands Kroon kunnen belangstellenden een e-mail sturen naar info@projectkoorhollandskroon.nl of info@awksupport.nl.
Meteen inschrijven (kosten EUR 50,00) kan natuurlijk ook via info@projectkoorhollandskroon.nl (koorervaring wel gewenst).
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
(advertentie)
Gezellig tot in de late uurtjes!
Occasions
Toyota Yaris 1.0 VVTi Linea Terra inclusief afleverkosten
€ 5.695,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Etappewinnaar met jodekoeken van Simon van Veen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...