DJ Jean maakt Zandstock compleet
Uitgegeven op 23-06-2013 om 10:51  |  link  |  bewaar  |  print

’t ZAND - Met nog anderhalve maand te gaan kan Zandstock de laatste mooie namen bekend maken. Het is DJ Jean die de eerder gepubliceerde lijst met grote artiesten als Will And The People en Handsome Poets compleet maakt. In 2012 liet hij zien dat hij weet hoe hij een feestje moet bouwen en deze zomer gaat hij dan ook verder waar hij is gebleven.

Stevige gitaarmuziek vinden we dit jaar dichter bij huis. Het is de Waarlandse band The SelfEmployed die met een intense show vol typerende meerstemmigheid en sterke melodieën de tent op z’n kop gaat zetten. De vier vrienden zijn op weg naar groot succes; ze harkten de Amsterdamse popprijs binnen en presenteerden onlangs hun tweede plaat in Paradiso.
De band Def Americans trekt Johnny Cash deze zomer onder de groene zoden vandaan. De coverband sleept de Zandstockbezoekers met de grootste hits van ‘The Man in Black’ door de tijd. Ook R&B en Bluesrock mogen op het programma van Zandstock niet ontbreken. Het zijn de Hondsbossche Rhythm & Blues Defenders die liefhebbers van dat genre vermaken.
Daarnaast is ook de Rock band Milkbar (foto) bevestigd, Milkbar maakt energieke rockmuziek en was al eerder 3FM-serious talent.Een knallende afsluiter op zondagavond wordt verzorgd door de Dirty Daddies. Iedere hit van de 7-koppige spektakelband vloeit na maximaal een minuut over in de volgende, alsof het ooit zo bedoeld was. De top 2000 dendert als een tornado over de meezingende, springende, uitzinnige en hossende menigte. Een band die er met kop en schouders bovenuit steekt en bandleden die begrijpen hoe Zandstock afgesloten hoort te worden.
DJ Jean, The SelfEmployed, Def Americans, de Hondsbossche Rhythm & Blues Defenders en de Dirty Daddies vullen de laatste gaten in de line-up prima op. Zandstock meldde eerder dat ook grote naam Kensington het podium zal bestijgen. De Utrechtse band zorgde eerder deze maand op de Main Stage van Pinkpop voor een enorme knaller. Kensington is live uitermate sterk en werd dan ook terecht onderscheiden met 3FM-award voor beste live act. Ook de populaire Nielson, bekend van het programma ‘De Beste Singer/Songwriter van Nederland’, komt een feestje bouwen. Hij scoorde een grote hit met het nummer ‘Beauty and the Brains’.
Ook de bekende gezichten van The Kik, huisband van de Wereld Draait Door, zullen optreden op Zandstock. De muziek van deze heren wordt ook wel eens vergeleken met die van de Beatles. Rockband Defrage uit Estland won een MTV-award en komt nu de Zandstock-bezoekers mee laten genieten van zware gitaarmuziek. De heren kunnen de boel behoorlijk op z’n kop zetten; in eigen land deden ze dat al eens door een hotelkamer kort en klein te slaan. Gevolg was een nieuwe plaat met de titel ‘Hotel Breakers’ en een Europese tour.
Op de Second Stage kunnen liefhebbers van de 80’s, 90’s en 00’s uit hun dak gaan. Klatsch und Klatsch en Brad Tipp & Sweet Le Freak sleuren je mee door 30 jaar muziekgeschiedenis. Een man die niemand mag missen, is natuurlijk Don Diablo. Hij brengt zijn gloednieuwe liveshow voor het eerst naar Nederland. Het resultaat van een wekenlange samenwerking met zijn team in LA.

De kaartverkoop is reeds gestart, tickets zijn verkrijgbaar vanaf €18,50 via www.zandstock.nl of Facebook. Op de website is ook het programma te vinden, check de website of volg Zandstock op Facebook om op de hoogte te blijven van nieuws updates rondom Zandstock.
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
(advertentie)
Occasions
Te koop Nissan micra 1.2 acenta, 1e eigenaar
€ 4.250,-

Toyota Verso 1.8 Business Plus
€ 9.750,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Hoofdstraat Hippolytushoef met schoenenwinkel Smits - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...