VZV B1 Onbetwist de sterkste Ned. Kampioenschap Veldhandbal
Uitgegeven op 22-06-2013 om 20:25  |  link  |  bewaar  |  print

'T VELD - De Handbaldames VZV junioren B1 hebben na hun voortreffelijke 2e plaats bij de Nederlandse Zaalhandbal Kampioenschappen eerder dit jaar nu bij het Veldhandbal hun prestatie weten te overtreffen. Na een loodzware dag wisten zei in navolging van de VZV A1 junioren 2 + 3 jaar terug nu ook het Nederlands Kampioenschap Veldhandbal te bemachtigen.Deze finales werden zaterdag gespeeld op Sportpark De Westrand in Wervershoof. Uiteindelijk wisten ze deze slopende dag afte sluiten met het behalen van de Kampioensschaal.

Eenmaal weer terug op Sportpark de Kogge werden ze warm onthaald en gingen ze op de platte wagen uitzinnig van vreugde en luid toeterend de dorpen in de rondte.

Natuurlijk hadden ze het stiekem wel gehoopt maar niet verwacht, het is weer een grote prijs voor deze meiden die nog aan het begin staan van een prachtige Handbal Carrière .In de kantine van hun thuisbasis de Kogge werden ze na de rondrit nog eens gehuldigd en in de bloemetjes gezet. Lovende woorden werden er geuit aan de speelster groep, hun Coach de Trainer en iedereen die aan dit succes hadden bijgedragen. Het feest wat erop volgde zal iedereen zich nog heel lang bijblijven na een geweldig sportief en succesvol seizoen.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ ,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Vivo - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...