Gezocht: een vrije trekhaak
Uitgegeven op 24-06-2013 om 10:40  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - De Stichting Netwerk RoemeniŽ zoekt iemand, die deze zomer met een auto naar RoemeniŽ rijdt en een caravan, vouwwagen of aanhanger zou kunnen meenemen.

Van 13 tot 27 juli a.s. zijn wij te vinden in Sighisoara. We gaan daar met een groep bouwen voor een dakloos gezin. Ook hebben we het doel om het evangelie te brengen en we organiseren een vakantie- kinderweek in de wijk Stefan cel Mare, waar op een heuvel een aantal ontzettend arme gezinnen wonen.
We doen dit alles samen met een enorm gemotiveerde groep jeugd van tussen de 14 en 22 jaar die heel veel zelf hebben voorbereid voor deze twee weken. In totaal gaan we met 13 mensen op stap.
Andere jaren betekende dit dat er meestal wel een paar autoís richting RoemeniŽ reden en wanneer deze een trekhaak hadden werd dat bijna altijd benut om iets mee te trekken. Dit jaar echter komen tien van de dertien leden met het vliegtuig naar Hongarije en vandaar worden ze opgepikt door onze camper en een auto.
Nu zijn we sinds vorig jaar dankzij een geweldige sponsor in het bezit gekomen van een grote, dichte aanhanger en er gaat dan ook geen tocht meer gemaakt worden naar RoemeniŽ, of de aanhanger gaat, gevuld met hulpgoederen, mee.
En daar zit hem voor nu nou net de kneep. Want we hebben meer zaken die eigenlijk naar RoemeniŽ gebracht moeten worden.
Zo staat er al lange tijd een mooie caravan te wachten op transport. Deze caravan is geschonken door Pauw- caravans in Heerhugowaard. De caravan moet een driedubbel doel gaan vervullen. Hij wordt door ons gebruikt op de momenten dat verder van de bewoonde wereld een project hebben. Er kan dan in geslapen worden en ook voor bewaking is hij erg goed. De caravan kan ook gebruikt worden voor een onderbreking van activiteiten. Daarnaast zou de Manna- kerk hem graag willen gebruiken en er ook zorg voor willen dragen. De caravan is tevens bedoeld om langdurige huisvesting te kunnen geven voor mensen in nood.
Daarnaast zou ik erg graag onze privť vouwwagen in RoemeniŽ willen hebben om, nadat onze missie er na drie weken op zit nog met mijn eigen gezin op vakantie te kunnen gaan naar KroatiŽ.

Wat we zoeken is:
1. iemand die deze zomer naar RoemeniŽ komt en een caravan zou kunnen meenemen. Tijdens de reis kunnen ze van de caravan gebruik maken en ook in RoemeniŽ ze dit doen. Het uiteindelijke doel is dat ze de caravan aan het eind van hun reis achterlaten in Sighisoara.
2. Iemand die onze vouwwagen mee wil nemen naar RoemeniŽ. De vouwwagen mag eventueel ook gebruikt worden voor eigen vakantie maar ik moet er bij zeggen dat het opzetten best wel gecompliceerd is, ook omdat de tent binnenin op leeftijd is. De vouwwagen moet uiterlijk op 25 juli in Sighisoara zijn, maar mag ook in Hongarije in Debrecen op de Dorcas camping achtergelaten worden. Wellicht voor u een goede vakantiebestemming.
3. Tot slot zoeken we iemand die nŠ 26 juli de aanhangwagen mee kan nemen naar Nederland. Hij is pas een jaar oud, is ruim 5 meter lang en 1.80 hoog en met zeildoek en mag 2000 kilo aan lading vervoeren. Eigen gewicht is 750 kilo, maar wel een tandemasser, dus is rijbewijs BE vereist. Hij mag natuurlijk leeg terug komen maar als iemand iets te vervoeren heeft naar Nederland is dat ook mogelijk.
Voorwaarde is wel dat er zuinig met het materiaal wordt omgegaan. Ook is een voorwaarde dat u verzekerd op reis gaat.
Als u ons kunt helpen met deze vragen, dan kunt u mailen naar info@stichtingnetwerkroemenie.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Aygo 1.0 VVTi Aspiration Red 5drs
€ 5.295,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Haukes haven - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...