Arjan Smit in de bloemetjes gezet
Uitgegeven op 19-06-2013 om 23:47  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Afgelopen zaterdag was de jaarvergadering van zaalvoetbalvereniging FC OA Klink/De Harmonie (De Harmonie). Voorzitter Arjan Smit is dit jaar 25 jaar voorzitter van de vereniging.Op de jaarvergadering ontving hij van penningmeester Rob de Haan een mooi cadeau. De voorzitter dacht dat de mede bestuursleden niet op de hoogte waren van het jubileum en hij was daardoor zeer verrast en zichtbaar ontroerd.

Op 20 jarige leeftijd werd Arjan na enkele seizoenen voetballen gevraagd voorzitter van de vereniging te worden. Dat is hij tot op de dag van vandaag nog steeds. Inmiddels is de zaalvoetbalvereniging in volle bloei. Ruim 90 leden telt de vereniging op dit moment. Komend seizoen spelen er 6 herenteams, 2 damesteams en 2 juniorenteams.
De komst van de jeugd heeft gezorgd voor een toenemende populariteit van het zaalvoetballen en tot prima sportieve prestaties van de vereniging.
Het 1e won enkele weken geleden de HZVO-beker en in de competitie eindigden Harmonie 1 en 2 in de top 5 van de hoofdklasse. Ook de dames en de junioren doen het uitstekend.

De voorzitter gaf aan nog nooit te hebben overwogen om te stoppen.... ook is hij nooit gevraagd er mee te stoppen.... Arjan kennende zal hij er dus nog wel de nodige jaren mee door gaan met het voor hem kenmerkende enthousiasme en energie. Jong van geest noemt met dat ook wel...
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Te koop Toyota Avensis Wagon 2.0D Business
€ 7.895,-

Mitsubishi Outlander 2.0 invite plus
€ 4.495,-

Wieringer historie:
Café Paul Kaan - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...