Lachende gezichten tijdens zeildagen voor mensen met een beperking
Uitgegeven op 17-06-2013 om 14:18  |  link  |  bewaar  |  print

AMSTELMEER - Op vrijdag 14 juni en zaterdag 15 juni vonden er weer de zeildagen voor mensen met een beperking op het Amstelmeer plaats. Dit evenement, georganiseerd door Watersport Vereniging Amstelmeer, de Marine Watersport Vereniging en Sportservice Den Helder/Sportservice Schagen trok dit jaar weer zon zeventig belangstellenden!


Foto WSV Amstelmeer.

Voor alweer het vijftiende jaar werden afgelopen weekend de zeildagen gehouden op het Amstelmeer. Op vrijdag en zaterdag werden de deelnemers die zich hadden opgegeven om 8:30 uur verwacht in het clubhuis van de Watersport Vereniging Amstelmeer (WVA) om vervolgens na een kopje koffie of thee en een praatje van de organisatie van de WVA, gezamenlijk het water op te gaan.

Vrijdag ging, met een prachtig zonnetje erbij, de eerste zeildag van start. Om 12:00 uur kwamen de zeilers terug om vervolgens in het clubhuis te genieten van een heerlijke nasimaaltijd, bereid door de Koninklijke Marine. Daarna gingen de zeilers het water weer op voor een 2de zeiltocht. Rond de klok van 16:00 uur keerde iedereen weer terug naar de haven en kreeg men de gelegenheid gezamenlijk na te praten en nog wat te drinken in de kantine. De organisatie heeft op zaterdag, na de nasi- maaltijd, besloten het water niet meer op te gaan. Vanwege de harde wind en regen vond de organisatie het zeilen niet verantwoord. Evengoed hebben de deelnemers van de zaterdag genoten van een mooie en gezellige zeilochtend!

De organisatie kijkt terug op twee fantastische zeildagen, ondanks de harde wind en wat flinke regenbuien. Alle deelnemers hebben enorm veel plezier gehad. De organisatie wil alle vrijwilligers hartelijk bedanken voor hun inzet. Zonder de hulp van vrijwilligers zou dit tweedaagse evenement niet te realiseren zijn!

Wilt u meer informatie over aangepast sporten? Dan kunt u terecht bij de regiomedewerker aangepast sporten in de Kop van Noord- Holland, Iris van Paridon, tel. Schagen (maandag, dinsdag en woensdag) 0224-21 47 74 tel. Den Helder 0223- 68 47 26 (donderdag en vrijdag) ivanparidon@sportservicenoordholland.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
Occasions
Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Koningin op bezoek - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...