Boerenlandfair Westerland bestaat 15 jaar
Uitgegeven op 16-06-2013 om 11:22  |  link  |  bewaar  |  print

WESTERLAND - De Boerenlandfair Westerland bestaat dit jaar 15 jaar en viert dit op zondag 23 juni met een extra feestelijk programma waarin ook een ouderwets lekkere taartenbakwedstrijd is opgenomen. De fair wordt dit jaar geopend door loco-burgemeester Enno Bijlstra van de gemeente Hollands Kroon.

Gedurende de vijftien jaar dat de Boerenlandfair Westerland bestaat is het evenement uitgegroeid tot een begrip in de regio. Onder het motto Gewoon gezellig genieten biedt de fair naast de ruim 60 stands met landelijke producten, brocante, antiek en curiosa ook tal van activiteiten voor het hele gezin zoals demonstraties, zang en dans en natuurlijk een traditionele theetent.Om het programma van de Boerenlandfair dit jaar een extra feestelijk tintje te geven organiseert de fair een ouderwets lekkere taartenbakwedstrijd. Wie wil deelnemen aan deze wedstrijd kan zich aanmelden via het inschrijfformulier dat te vinden is op de site van de fair: www.boerenlandfair.nl. Deelnemers aan de wedstrijd hoeven overigens niet per se een taart te bakken, elk ander baksel is ook goed. Alle baksels worden tijdens de fair beoordeeld door een vakkundige jury van lekkerbekken: Mieke Bontekoning van ‘Mieke’s eten en drinken’, voormalig Wieringer bakker Pater en de winnaars van de versierde fietsenwedstrijd Lucca Bogert, Dave Schouwenaar en Dianne Bregman. Deze jury staat onder leiding van loco-burgemeester Enno Bijlstra, die rond 11.00 uur ook de opening van de fair voor zijn rekening neemt. En natuurlijk zijn er fantastische prijzen te winnen zoals een workshop bij Amazing Cakes in Nieuwe Niedorp, een dinerbon van Mieke’s eten & drinken en waardebonnen van de DekaMarkt in Hippolytushoef.

De Boerenlandfair Westerland is onlosmakelijk verbonden met het Dorpsfeest Westerland. Zowel het Dorpsfeest als de Boerenlandfair worden door vrijwilligers georganiseerd en traditiegetrouw gaan de opbrengsten van zowel het Dorpsfeest als de Boerenlandfair naar de Wieringer verenigingen, die ook meehelpen bij de organisatie. De Boerenlandfair in Westerland vindt dit jaar plaats op zondag 23 juni van 11.00 tot 16.30 uur. De entree voor de fair is gratis, evenals parkeren. Meer informatie over de fair, de taartenbakwedstrijd en het volledige programma zijn ook te vinden op de website van de fair.
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
Occasions
Toyota Yaris 1.0 VVTi Linea Terra inclusief afleverkosten
€ 5.695,-

Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Quarantaine tijdens storm - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...