Hollands Kroon stopt met de Gemeentegids
Uitgegeven op 14-06-2013 om 21:48  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Gemeente Hollands Kroon biedt informatie digitaal aan en stopt daarom met de gemeentegids. De gemeentegids 2012 die in juni van dat jaar verscheen, is de laatste uitgave met ondersteuning vanuit de gemeente geweest.

Hollands Kroon is een digitale gemeente. Dit houdt in dat zij, waar mogelijk, de dienstverlening en informatie steeds vaker alleen digitaal aanbieden. Om die reden heeft het college van burgemeester en wethouders besloten geen gemeentegids meer te laten maken. Vanaf dit jaar verschijnt er geen papieren en geen digitale gids meer die in opdracht van de gemeente wordt uitgegeven.

Informatie over de gemeente kunt u gemakkelijk en snel vinden op de website, www.hollandskroon.nl. Bovendien is deze informatie altijd actueel. Voor adressen en informatie van verenigingen en instellingen zijn soortgelijke informatiebronnen beschikbaar. Denk aan het telefonisch informatienummer 1888, de digitale telefoongids en zoekmachines als Google.

Gelukkig behoudt Wieringen zijn eigen ‘gemeentegids’. Op de informatiesite-wieringen.webklik.nl staan (sport)verenigingen, bedrijven, activiteiten, foto’s, video’s en nog veel meer.
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Te koop Mitsubishi Lancer Stationwagen 1.6 Sport
€ ,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Wieringer historie:
Herdenking Dakotaramp op de Waddenzee naast Wieringen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...