Eerste Dorpsraadvergadering in nieuwe Dorpshuis
Uitgegeven op 13-06-2013 om 23:00  |  link  |  bewaar  |  print

íT VELD - Er was redelijke belangstelling bij de Dorpsraadsvergadering, waar ook de toekomstvisie onder de loep werd genomen. Er is besloten een stichting op te richten, die de mogelijkheid gaat onderzoeken en uitwerken voor een ontmoetingscentrum in combinatie met andere activiteiten en mogelijk een kleinschalige supermarkt in de voormalige Troefmarkt.

In de openingstoespraak van voorzitter Ginus Hann werd ook het nieuwe bestuurslid van de dorpsraad aan de aanwezigen voorgesteld. Voor de meesten geen onbekende, namelijk Hans Glas, voormalig CDA raadslid van de voormalige gemeente Niedorp, die het bestuur completeert en gaat versterken.Het financiŽle plaatje zal verder aangevuld kunnen worden door de uitgifte van obligaties waar ieder jaar een serie van afgelost zal worden, zoals ook bij de realisering van Sporthal 't Zijveld heeft plaats gevonden.
Door de aankomende bezuinigingen komt er heel wat op de bevolking af, wat ook gecoŲrdineerd moet worden om de leefbaarheid in de dorpen zoveel mogelijk op peil te blijven houden. Hier zal waarschijnlijk ook door de Dorpsraad sturend ondersteund moeten gaan worden.
Conclusie voor vrijwilligers komen er voldoende mogelijkheden om zich uitstekend te vermaken.

Theo Moras
(advertentie)
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
Occasions
Toyota Yaris 1.0 VVTi Linea Terra inclusief afleverkosten
€ 5.695,-

Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Familie Kaan - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...