Nattamas uit Thailand zoekt gastgezin in Hollands Kroon!
Uitgegeven op 13-06-2013 om 18:12  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - De 16-jarige Nattamas uit Thailand komt half augustus naar Nederland voor een uitwisseling van een schooljaar via het High School Holland programma van Travel Active. Nattamas heeft erg veel zin om komend schooljaar kennis te maken met het Nederlandse gezinsleven, hier naar de middelbare school te gaan en onze cultuur te ervaren.

Zij zoekt een gastgezin in de regio dat het leuk vindt om vanuit huis kennis te maken met de Thaise cultuur. Of maak kennis met een van de andere leerlingen uit de Filipijnen, BraziliŽ, BelgiŽ, Thailand of Taiwan.

Nattamas: ďik denk dat ik levendig, goedgeefs, vriendelijk en enthousiast ben en ik praat veel, vooral met mijn familie en vrienden. Ik hou van sport, muziek en films. Ook lees ik graag boeken en vind ik het leuk om te zingen, hierdoor ontspan ik me. Ik ben dol op lekkere toetjes, vooral brownie, fruit en chocolade!Ē

Veel gastgezinnen die deelnemen aan het programma (voor een half jaar of een jaar) zijn nieuwsgierig naar de leefgewoonten van iemand uit een ander land of vinden het leuk om ook hun eigen kinderen een stukje buitenlandse cultuur mee te geven. U draagt bij aan een onvergetelijke ervaring voor uw gezin, maar ook voor de student die zijn/haar eigen horizon enorm verbreedt. Tijdens het verblijf in Nederland staan de studenten en gastgezinnen onder begeleiding van een regiocoŲrdinator van Travel Active.

Meer informatie
Wilt u Nattamas of een van de andere leerlingen een Nederlands thuis bieden en wilt u van dichtbij kennis maken met de Thaise cultuur? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de vrijwillig regio coŲrdinatoren : Jacqueline Thoma jacqueline-tw@hotmail.nl of Ilona Glas i.glas@hotmail.com of tel. 06 1039 6601. Op de website www.travelactive.nl/high-school-holland is meer informatie te vinden en stellen Nattamas en de andere leerlingen zich alvast voor.
(advertentie)
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
Occasions
Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Toyota Aygo 1.0 VVTi Aspiration Red 5drs
€ 5.295,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Alvitlo - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...