Twaalf en een half jaar 't Warme Nest
Uitgegeven op 12-06-2013 om 17:40  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - ‘T Warme Nest heeft haar 12.5 jarige jubileum dit jaar gevierd met een heuse huis aan huis krant die u waarschijnlijk wel in de bus heeft gehad. De krant is geproduceerd in samenwerking met Tino Kerdijk met zijn “na The Telstars avontuur”, Druktemaker Media. Samen met compagnon en oprichter Sander de Roos uit Den Helder heeft hij Martin en Marjon bijgestaan in het hele project van redactie tot fotografie en van drukken tot verspreiden van duizenden exemplaren in Hippo en omgeving.


Onderschrift foto: vlnr Marjon, Bea, Martin en Misty die als vaste klant model stond in de krant en net uit een sloot kwam.

Wieringernieuws en diverse andere lokale bedrijven, hebben deze productie mede mogelijk gemaakt. Na uitkomst en verspreiding van de krant heeft ’t Warme Nest een 5 weken durende actie gehouden waarin iedere klant, bij een bepaalde besteding aan producten uit de winkel, kon meedingen naar het winnen van een tegoedbon met een waarde van € 75,00. De gelukkige winnares is Bea Metzlar. Zij kon net voor zij een loopreis van 25 kilometer ging maken nog wel even langskomen om de prijs in ontvangst te nemen en met oa de jubilarissen op de foto te gaan.


(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Te koop Mitsubishi Lancer Stationwagen 1.6 Sport
€ ,-

Te koop VW Up 1.0 bmp move up
€ 14.244,-

Wieringer historie:
Hippocampus - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...