Ruim 2.100 Euro voor KWF
Uitgegeven op 10-06-2013 om 15:00  |  link  |  bewaar  |  print

ALPE D'HUEZ - Elk drie keer beklommen Johan en Marieke Eg afgelopen donderdag de zo gevreesde Alpe d'Huez ten bate van het KWF tijdens de actie “Alpe d’Huzes”. Omdat hij niet bij het team van zijn school werd ‘ingeloot’ vroeg Johan zijn oudere zus Marieke als begeleider mee te fietsen en organiseerde zelf zijn individuele deelname en voorbereiding.Met succes !
Ondanks dat ze in hun leven nog nooit een berg waren opgefietst reden ze in een redelijk vlot tempo van 1.59, 158 en 2.14 uur in gezelschap van duizenden andere Nederlanders de tocht van veertien kilometer drie maal duizend meter omhoog. Vanwege de leeftijd van Johan moest de afdaling steeds met de fiets in de telecabine worden afgelegd. Daarna weer snel per auto naar de start in Le Bourg d' Oisans. Om boven bij de finish weer te kunnen juichen spoedden de enthousiaste ouders zich daarna weer met de telecabine naar boven.
Voor het goede doel, het KWF, fietsten ze samen ruim twee duizend Euro sponsorgeld bij elkaar. Ze danken hiervoor alle sponsoren, waaraan ook de acties bij de Dekamarkt, de Wereldwinkel, Apollo, de Wieringer media en enkele middenstanders hebben meegeholpen.
Indien ze volgend jaar nog een keer de kans krijgen hopen ze weer op de steun van alle Wieringers! Maar dan gaat de lat hoger en is het streven minstens vier keer het parcours te beklimmen en nog meer geld te verdienen voor het kankeronderzoek. Ze hebben duidelijk de smaak te pakken!
(advertentie)
(advertentie)
Uw warme bakker!
Occasions
Toyota Aygo 1.0 VVTi Aspiration Red 5drs
€ 5.295,-

Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Familie tijdens aanleg zuiderzeewerken - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...