Geslaagd jeugdweekend VZV
Uitgegeven op 09-06-2013 om 20:56  |  link  |  bewaar  |  print

íT VELD - Het jeugdweekend van VZV was weer een succes. Belangrijk onderdeel was het penalty schieten met op zondag de finales.

Zaterdag werden door alle jeugdelftallen behendigheidsspellen gedaan.
Ook nu was het penalty schieten daar een onderdeel van en zondag konden de finales worden afgewerkt.
Zaterdagavond werden de jeugdspelers ook nog vermaakt door jeugdleiders en jeugdleidsters.
De nacht werd voor de meesten ook lange tijd nog gebruikt om te lachen en te dollen, wat 's morgens dan ook heel duidelijk te merken was.
Rond half tien was er rust zowel in en om de tenten als in de VZV kantine. Iedereen moest duidelijk nog wat bijkomen van de inspanningen van de vorige dag en nacht.
Er waren door het leger begeleiders en vrijwilligers broodtafels klaar gezet om wat op krachten te komen voor de afronding van het geslaagde sport en spel weekend. voordeel van de nachtelijke escapades was het nette en ordelijke verloop tijdens de broodverorbering, waar begeleiders en jeugd zich te goed aandeden.
Tegen de klok van twaalven stond de rots in de branding van VZV 1 Sander Blijleven klaar om het de finalisten voor het penalty schieten zo moeilijk mogelijk te maken. Dat lukte hem heel goed, door zijn toedoen werden nagenoeg alle finales spannend en onvoorspelbaar.Eerst namen de lagere jeugdspelertjes hun penalty's op het doel van de voortreffelijke keepende Joury Tomson. Daarna was de finale van de jeugdleiders en de aanstormende toekomst de A + B junioren. Blijlevens was voor velen een behoorlijke sta in de weg, waarbij natuurlijk ook de zenuwen parten bij speelde.
Bij de jeugdleiders liet alleen Maurice Tesselaar keeper Sander Blijlevens bij alle vijf de penalty's volkomen kansloos. Tweede werd Mark Haarems en derde Dirk Boontjes (allen jeugdleiders).
Bij zowel de A als B junioren was het bijzonder spannend. Blijlevens groeide naar grote hoogte en daar hadden alle finalisten mee te maken, maar uiteindelijk leverde het toch terechte winnaars op.
Bij de B junioren was Ton van der Stoop het koelbloedigst, 2e werd Joey Koelman en 3e Sem de Greef.
Bij de A junioren was het Sam Burger, die de zenuwen het best onder controle had en 1e werd, 2e werd hier Youri Groen en als 3e eindigde Nick Ligthart.
Naast een medaille voor de eerste drie was er voor de winnaars een Wisseltrofee, een prachtige voetbalschoen waar ze tot het volgende jeugdweekend mee mogen pronken.
Bovendien kregen alle deelnemers een aandenken en een Diploma.
Veel dank was er voor alle helpers en medewerkers in welke vorm dan ook.
Verschillende sponsors hebben het jeugdweekend mede door hun bijdrage mogelijk gemaakt: De Vriendenclub van VZV, Leegwater Transport, Garage Kramer, De Bruyne Bouw, Koos Ligthart Schilderwerken, De Uitdaging, Gebr. Koomen Machinaal Bestrating.

Theo Moras
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
Occasions
Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Schietvereniging de Vrijheid - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...