Jeugd op De Weel geniet van verkeersdrukte!
Uitgegeven op 09-06-2013 om 11:46  |  link  |  bewaar  |  print

ZIJDEWIND - (door Theo Moras) 'ZACHTER' een bekeuring of een snoepje.

De jeugd van De Weel genoot Zaterdag volop van de verkeersdrukte vanwege de wegafsluiting van de Mega Rotonde bij Verlaat waar de afrondende werkzaamheden werden verricht.

De omleidingsroute ging ook voor een deel over De Weel waar vorig jaar nog behoorlijke ophef ontstond door de gevaarlijke verkeersremmers die daar geplaatst en verwijderd werden.


Foto Theo Moras.

De jeugd stond met dat mooie weer met zelf gemaakte waarschuwingsbordjes langs de weg waar het verkeer overigens door de drukte meest stapvoets passeerde.

Op één bordje stond ZACHTER aangegeven, het andere bordje had een andere boodschap "Een bekeuring of een Snoepje" wat ook nog eens voor behoorlijk wat opstoppingen zorgde omdat daar door menig automobilist gehoor aan werd gegeven, de roep om snoep viel bij deze actie in goede aarde.


Drukte van belang door de omleiding.

Helaas voor de jeugd was het van korte duur want Zaterdagavond waren de werkzaamheden al zover gevorderd dat ervan de Mega Rotonde alweer gedeeltelijk gebruik van kon worden gemaakt iets waar eigenlijk niet op was gerekend door deze kroost.

Alleen kon er van de N 242 richting Middenmeer-Leeuwarden nog geen gebruik van worden gemaakt.

Maandag is alle overlast achter de rug en deze Mega klus zo goed als afgerond zodat er weldra met de reconstructie van de N 241 een begin kan worden gemaakt.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.0 VVTi Linea Terra inclusief afleverkosten
€ 5.695,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Succes aspiranten B 1969/1970 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...