Nieuw seizoen Windsurfclub Amstelmeer van start
Uitgegeven op 07-06-2013 om 10:36  |  link  |  bewaar  |  print

WESTERLAND - Als de temperaturen weer wat hoger zijn, start Leerwindsurfen.nl met het nieuwe seizoen van de Windsurfclub op het Lutjestrand aan het Amstelmeer. De windsurfclub biedt iedereen de mogelijkheid om op een leuke, veilige en goedkope manier wekelijks windsurfles te krijgen. Windsurfen is een sportieve bezigheid die iedereen kan leren. Je bent lekker buiten en het is super gezellig. Het enige dat je nodig hebt is een zwembroek of bikini, Leerwindsurfen.nl zorgt voor de rest van het materiaal!Na een lange, koude winter is de lente nu eindelijk begonnen. De fanatieke windsurfers hebben al weer op het water gestaan en de komende maand neemt het aantal windsurfers dat te zien is op het Amstelmeer alleen maar toe. Begin mei starten de windsurflessen op het Lutjestrand aan het Amstelmeer weer. Naast de particuliere surflessen van Leerwindsurfen.nl, biedt de surfschool speciaal voor de jeugd de Surfclub. De Surfclub bestaat uit dertien lessen van anderhalf uur. Elk jaar zijn er meer dan honderd surfliefhebbers, die elk weekend weer staan te trappelen om het water op te mogen. Een deel van de dertien lessen valt vr de zomervakantie, het tweede deel is na de vakantie. In de zomervakantie zijn er geen lessen.

Iedereen die nog nooit gewindsurft heeft, kan terecht in n van de eerstejaars groepen op zaterdag of zondag. Onder leiding van ervaren instructeurs leer je de fijne kneepjes van het windsurfen. Er is aandacht voor theorie, veiligheid, spelletjes, voorrangsregels en natuurlijk sta je heel veel op de surfplank. Leerwindsurfen.nl zorgt voor het best mogelijke materiaal. Je staat dus op een stabiele plank en surft met een licht zeil, waardoor je binnen no-time heen en weer kan surfen. Heb je de eerste beginselen van het windsurfen onder de knie, dan zijn er snellere planken en grotere zeilen beschikbaar. Ook wordt voor een windsurfpak en schoentjes gezorgd.

De kosten voor dertien lessen inclusief materiaal zijn 135,- per persoon indien inschrijving en betaling voor 1 mei plaatsvindt. De Surfclub gaat op zaterdag 11 en zondag 12 mei van start met een nieuwe reeks lessen. Wil je er bij zijn, schrijf dan nu in! Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.leerwindsurfen.nl of bel met Niek van der Linde 06-45552032.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Aspiration
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Waar naar toe? - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...