Open speeltuindag
Uitgegeven op 05-06-2013 om 19:47  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Speeltuinvereniging Helderse Buurt weet het zeker! Vanaf zaterdag 15 juni begint de zomer echt. Zij gaan de zomer dan ook inluiden met een Open Speeltuindag voor alle kinderen van de gemeente Hollands Kroon. Dit is een landelijke dag waarbij Speeltuin Helderse Buurt vooral inspeelt op nieuwe leden. Maar uiteraard zijn ook de bestaande leden van harte welkom om er gezamenlijk een gezellige dag van te maken.

De dag begint om 11 uur en gedurende dag zijn er allerlei spelactiviteiten. Een stoepkrijtwedstrijd wordt gehouden, er zijn knutselmomenten, schminken en natuurlijk kun je je gewoon lekker uitleven in de speeltuin. Aan de inwendige mens wordt ook gedacht, er is aandacht voor nieuwe leden door middel van kleine presentjes en er zijn leuke zomerse prijzen te winnen.

Dus iedereen die er lekker even een dagje uit wil met de kinderen, papa's en mama's, opa's en oma's zijn bij deze uitgenodigd op zaterdag 15 juni. De deuren openen om 11 uur en rond 15.30 uur zal de dag afgesloten worden. Kom naar hartelust spelen aan de Heldersestraat in Hippolytushoef.

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Te koop Fiat panda bouwjaar 2013, lage km stand
€ ,-

Te koop Nissan micra 1.2 acenta, 1e eigenaar
€ 4.250,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Lunchroom Monument - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...