Kampeerweekend voor pupillen van Succes
Uitgegeven op 05-06-2013 om 16:22  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Voetbalvereniging Succes organiseert op 8 en 9 juni voor de 24e keer het kampeerweekend voor de E- en F-pupillen. Zo’n 120 spelers zullen deelnemen aan dit weekend, dat inmiddels is uitgegroeid tot een waardige afsluiting van het voetbalseizoen. Ook dit jaar zal er weer van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat worden gevoetbald.

Het weekend begint dit jaar als vanouds weer op zaterdag. Tijdens het ochtendprogramma kunnen de kinderen zich opmaken voor de sponsorloop, de penaltybokaal en het spelcircuit. Voor het middagprogramma worden alle teams door elkaar gemixt. Deze gelegenheidsteams gaan in de middag met elkaar de strijd aan in een voetbaltoernooi en de Succes ‘Fun Games’. Hiervoor is net als voorgaande jaren een aantal opblaasobjecten en een heuse stormbaan gehuurd. Plezier gegarandeerd dus!Aan het eind van de middag staat de barbecue volop te schroeien en kunnen de teams zich opladen voor de Playbackshow. Menig team heeft hiervoor al flink geoefend, dus de verwachtingen zijn hoog gespannen. In de sporthal, vol met enthousiaste fans, zal er worden gestreden om de eer. Net als voorgaande jaren is er een variëteit aan geweldige acts, mooie decors en opzwepende muziek te beleven. En de vakkundige jury zal voor de lastige opgave worden gesteld om hier een winnaar uit te kiezen.

Na een ongetwijfeld korte nacht zal de zondag, hoe kan het ook anders, bestaan uit voetbal. Een voetbalclinic van voetbalschool Movella gevolgd door de pannenkoeken afterparty sluiten dit mooie weekend af.Net als bij elke wedstrijd zijn tijdens dit kampeerweekend supporters van harte welkom. Familie en vrienden, maar ook andere geďnteresseerden kom gerust langs tijdens het voetbalweekend van Succes om onze jonge talentjes aan te moedigen. Op Facebook is een evenement aangemaakt waar je je als fan alvast kunt aanmelden, daar zijn ook leuke foto’s en filmpjes van vorig jaar te zien. Kijk voor het uitgebreide programma op www.vvsucces.com.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Aygo 1.0 VVTi Aspiration Red 5drs
€ 5.295,-

Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Oliehandel B. Zuur - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...