GGD keuring Conny's body piercing afgerond
Uitgegeven op 03-06-2013 om 10:06  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERWERF - De afgelopen periode heeft Conny's body piercing een keuring van de GGD ondergaan, Na een spannende tijd kwam het oordeel, Conny's body piercing u mag zich vanaf heden GGD goedgekeurd noemen.

Bij de keuring werd zeer kritisch gekeken naar hoe hygiŽnisch de studio is en of het zetten van een piercing gaat volgens de hoge eisen die de GGD hieraan stelt. Ook de omgang, uitleg, privacy en nazorg werden tijdens de keuring stevig aan de tand gevoeld.
Uiteraard waren ze er bij Conny's er van overtuigd dat ze de keuring positief zouden doorkomen, maar toch was de euforie na de uitslag groot.Conny's body piercing wil de vreugde graag delen met haar klanten, want wie wat te vieren heeft die trakteert tenslotte. Daarom geven ze bij Conny's body piercing de gehele maand juni 15% korting op het zetten van een piercing en/of sieraden.
Daarnaast starten zij als beloning voor vaste klanten met de "piercing voor een prikkie pas". Op vertoon van de pas krijgt de houder 20% korting op alle piercings en sieraden. Voor het aanmelden van de pas kunt u terecht op de website www.piercingstudiowieringerwerf.jimdo.com of langs komen in de shop van Conny's body piercings aan de Fazantstraat 7 in Wieringerwerf.
Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kunt u ook telefonisch contact opnemen op telefoon nummer 0681196424.
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.0 Aspiration 5drs
€ 5.345,-

Toyota Aygo 1.0 VVTi Aspiration Red 5drs
€ 5.295,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Prins op klompen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...