Krantenbezorger wil van het mooie weer genieten?
Uitgegeven op 02-06-2013 om 12:18  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Adverteren op deze site is zo gek nog niet. Wieringernieuws en Hollandskroonnieuws, de krant die je niet weg kan gooien! Onderstaande berichten en foto's ontvingen wij lezers.


Er zijn, getuige deze foto, blijbaar op veel plekken 'verdwaalde' kranten te vinden

Goedemiddag,

Misschien het vermelden waard op de website?

Ik was vanmiddag even heerlijk aan het genieten van het heerlijke weer. Lekker samen met de hond een wandeling over de dijk maken, dat is altijd lekker. Toen ik bij de haven van Den Oever kwam, viel mijn oog bij het bankje op de dijk op een stapel zondag kranten. En niet alleen op het bankje, ook de aanwezige vuilnisbak en de dijk zelf, overal lagen de zondag kranten.
Nou is het natuurlijk erg mooi weer, maar als je bezorger bent, dan moet je die natuurlijk wel netjes bezorgen en niet zomaar ergens dumpen, leuke dingen gaan doen, maar wel de centen opstrijken voor het bezorgen.
Helaas heeft deze bezorger daar kennelijk anders over gedacht. Jammer jammer.
Hopelijk heb ik volgende week wel weer netjes een zondag krantje.

Graag anoniem publiceren. (naam bekend bij de redactie)

Las net jullie artikelover het dumpen van de kranten dit gebeurt regelmatig bijna wekelijks. De bezorgers lopen de dijk over met volle kisten kranten en worden achter dijk weg gegooit. Dit is niet normaal en ga hier wederom melding van maken dat dit ongehoord is.

Ik hoop dat jullie dit willen plaatsen in de hoop dat dit stopt.

Groet ronald verwoerd


Reactie van een lezer:

Ik las het artikel van de krantenbezorger die z'n kranten zou hebben weggegooid.

Nu kan ik natuurlijk niet volledig uitsluiten dat deze bezorger z'n wijk niet afgemaakt heeft, of niet eens begonnen is. Ik weet echter uit ervaring, ik heb enkele jaren gelden ook kranten bezorgd, dat je ook indien je al je kranten netjes bezorgd hebt, je er nog wel eens wat kunt over houden.

Dit aantal kan best fors zijn, dus de op de foto's afgebeelde kranten kunnen gerust een restant zijn.
Hoewel ik natuurlijk zeker weet, is het bovenstaande zeker een mogelijkheid, het artikel lijkt me daarom enigszins overdreven, het schildert de bezorgers onnodig negatief af. De melder had misschien beter de uitgever kunnen bellen, die zullen indien noodzakelijk maatregelen treffen.

Dit neemt natuurlijk niet weg, dat de betreffende bezorger ze beter mee naar huis had kunnen brengen en ze bij het oud papier had kunnen doen.


(naam bekend bij de redactie)

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Aygo 1.0 VVTi Aspiration Red 5drs
€ 5.295,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Concordia 1981 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...