Corvus Corone organiseert voorlichtingsavond Muskusratten bestrijding
Uitgegeven op 02-06-2013 om 11:25  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - Op vrijdagavond 7 juni organiseert scouting Corvus Corone, in samenwerking met Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, een voorlichtingsavond over de bestrijding van Muskusratten. Aanleiding hiertoe is de vondst van een klem, enige tijd geleden, op het terrein Waddenparel Den Oever, direct gelegen naast het terrein van scouting Corvus Corone.

Tijdens deze voorlichting zal het werk van de Muskusratten bestrijding dienst worden opgehelderd met een presentatie en een voorlichting film. Uiteraard is er ook alle ruimte en tijd voor het stellen van vragen.

Via deze weg willen C.C. iedereen uitnodigen die hier belangstelling voor heeft en graag eens wat meer wil weten over het hoe, maar zeker ook het waarom, en het belang van een bestrijding, of beter gezegd, het onder controle houden van de populatie Muskusratten.
De voorlichting wordt gehouden in het clubgebouw van scouting Corvus Corone, gelegen aan de Keizerpoeldijk 1 te Den Oever. De avond begint om 19.00 uur. In verband met de beschikbare ruimte wil men graag even van tevoren weten op hoeveel personen zij kunnen rekenen, dus Corvus Corone wil vragen om u even aan te melden. Dat kan via e-mail: info@corvuscorone.nl en telefonisch op nummer 0227-724105.
Mocht er veel belangstelling zijn, dan zal men een extra avond hiervoor organiseren.
(advertentie)
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi Luna inclusief afleverkosten
€ 3.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
De Haukes buurtschap te Wieringen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...