Sport-, spel- en ontmoetingsdag in Wieringerwerf, speciaal voor kinderen met een beperking
Uitgegeven op 16-05-2013 om 12:52  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGERWERF - Op zaterdagmiddag 1 juni 2013 wordt in de Zuiderzeehal in Wieringerwerf een sport-, spel- en ontmoetingsmiddag georganiseerd voor kinderen met en zonder beperking en hun ouders en/ of broertjes en zusjes. Van 14:00 uur tot 17:00 uur staat een grote groep vrijwilligers klaar om samen met de kinderen in en rondom Sporthal Zuiderzee, (Dr. Tamsmalaan 1, 1771 AB) in Wieringerwerf te sporten en te spelen!

‘Moeder Take Care’ organiseert dit jaar voor de vijfde keer een sport- spel en ontmoetingsdag. Zij vindt het belangrijk om kinderen met én zonder beperking bij elkaar te brengen, samen te spelen én natuurlijk te sporten. Op deze manier zijn ze op het idee gekomen een jaarlijks terugkerend evenement te organiseren, waarbij alle kinderen welkom zijn. Dit geweldige initiatief wordt door vele sponsoren en vrijwilligers gezien als een groot succes!

Zo kunnen kinderen deelnemen aan een tour in oude auto’s. De tour zal om 12:30 uur starten vanaf de sporthal. Opgeven van te voren is verplicht en kan via een van onderstaande telefoonnummers. Wees er snel bij want vol=vol.
Na een openingsoptreden van de dansers van dansschool Heartbeatdanzz uit Westerland is het mogelijk te kegelen in de kegelhal, te fitnessen en/of judoën bij Sport en Fitness Wieringermeer, te sporten in de zaal, je te laten schminken, te springen op het springkussen en nog veel meer! In de sporthal staan verschillende instanties met een stand waar u voor vragen of informatie terecht kunt. Deze speciale middag begint om 14:00 uur en is rond 17:00 uur afgelopen. De organisatie is in handen van Moeder Take Care en Sportservice Den Helder/Schagen.
Heb jij een beperking, of ken je iemand die een beperking heeft? Geef je dan snel op voor deze sportieve en bovenal gezellige middag. Voor meer informatie en opgeven kunt u terecht op www.moedertakecare.nl of neem contact op met Frida struik, tel: (0227) 60 14 31 harfristruik@filternet.nl of Jolanda van Rumpt, tel: (0227) 60 14 06 j.a.m.boin@quicknet.nl
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
(advertentie)
Occasions
Te koop VW Up bouwjaar 2016
€ ,-

Toyota Rav 4 2.0 i Executive inklusief afleverkosten
€ 10.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Tonegido - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...