Kijk in ons atelier tijdens de Dag van de Slager op 18 aprilUitgegeven op 17-04-2013 om 10:30 |
link |
bewaar |
printHOLLANDS KROON - Tijdens de Dag van de Slager die plaatsvindt op 18 april is uw slager Ottens geopend om hun kunsten te laten zien. Voor dag en dauw staan uw slagers op om een prachtig stuk vlees, heerlijke vleeswaren of makkelijke maaltijden te creëren.
Het ambachtelijke slagersvakmanschap zorgt ervoor dat honderdduizenden mensen dagelijks kunnen genieten van het beste dat de slager biedt. Het ambachtelijke vakmanschap van de slager is anno 2013 ook een modern beroep dat duizenden mensen een mooie toekomst biedt.
Tijdens de Dag van de Slager is uw slager niet, zoals gewoonlijk, alleen geopend om vlees te kopen maar zijn er ook de volgende activiteiten:
Voor iedere klant een presentje
Uiteraard mag u een kijkje achter de schermen nemen
Proeverij
Demonstraties
Diverse aanbiedingen
Over de Dag van de Slager
Tijdens de Dag van de Slager bieden alle deelnemende slagers hun klanten en andere geïnteresseerden, een kijkje in zijn/haar atelier. Het doel van deze dag is om consumenten, van klein tot groot, de slager te laten (her)ontdekken. Deze landelijke dag is een initiatief van Stichting Opleidingsfonds Slagersbedrijf (Sovvb).
Het thema van de dag is ‘de kunst van de slager’. Want het slagersvak is Kunst met een hoofdletter K, denk maar aan de vele vleesspecialiteiten, vleeswaren uit eigen worstmakerij, maaltijden, hapjes en soepen gemaakt door de slager-traiteur. Zie ook
www.dagvandeslager.nl.
Uw Slager Ottens,
Voor vlees met de kwaliteit die u verdient.
De slager van het wieringer weide vlees, de overheerlijke metworst en tal van andere specialiteiten.