G.V. Wieringen - Jacqueline Wigbout-Thoma
Uitgegeven op 16-04-2013 om 08:46  |  link  |  bewaar  |  print

Mijn hoofdvraag van dit stuk is: Hoe heeft Jacqueline haar baan opgebouwd.
Jacqueline werkt bij G.V Wieringen ze vind haar werk heel leuk en doet het met plezier.
Ze heeft nu 4 groepen, 2 groepen Sreeddance (een groep van kinderen tot 8 jaar en een groep van kinderen boven de 8 jaar) en 2 Damesgroepen (een groep van 50 t/m 60 en een groep van 61 tot je niet meer kunt).Maar hoe heeft ze dat opgebouwd?
Jacqueline had vroeger al veel ervaring op dansgebied.
Vroeger zat ze op de kunst academie(28 jaar geleden), daar heeft ze een Klasieke bewegings opleiding gedaan, Klasiek ballet,Jazz ballet, Breekdance en Housen.
Na de kunstacedemie werd ze afgewezen met advies voor Toneelschool. Maar daarvoor moest ze eerst weer auditie doen en dat duurde nog 3 maanden. Een paar dagen later las Jacqueline in de krant een advertentie waarin ze opzoek waren naar dansers in ItaliŽ. Dus ze dacht ik moet toch nog 3 maanden wachten dus dat kan ik net zo goed doen!
Jacqueline is toen naar ItaliŽ gegaan, daar heeft ze eerst gedanst maar dat wilde ze niet blijven doen en is ze les gaan geven in een sportscholen in: Jazz Ercise, Callanetics,Low impact aerobics, Stretching en Yoga-fitness.
Na dat ze in de sporthal een tijdje les had gegeven is ze weer terug gegaan naar Nederland.Terug in Nederland is ze al snel weer gaan trainen.
Daarna is ze gaan sparen voor een working holiday fisem.
Om naar AustraliŽ te gaan en daar te gaan werken. Door AustraliŽ is Jacqueline gaan reizen en op veel plekken gestopt om te werken.
Weer terug in Nederland is ze in veel musicals gaan spelen . Jacqueline is ook gevraagd om de musical van groep 8 te doen op de Heilige Henricus(haar kinderen zaten daar op school).
Ondertussen zocht G.V. Wieringen nieuwe leraressen en vroegen Jacqueline of ze bij hun les wilde geven en daar op antwoordde ze natuurlijk ja. Nu werkt ze inmiddels al 11 jaar bij G.V. Wieringen met plezier. En zo heeft ze dus haar baan opgebouwd.
Dank u wel Jacqueline!

Gemaakt door: Kelly de Jonge

Kelly maakt deel uit van de Kangoeroegroep van obs De Kei (de toekomstige fusieschool van Alvitlo en De Marske) in Hippolytushoef. De Kangoeroegroep bestaat uit meer begaafde leerlingen van beide scholen en krijgt wekelijks twee uur aparte begeleiding en les. Een van de opdrachten was het houden van een interview om meer te weten over een stukje geschiedenis van Wieringen. Wij plaatsen iedere week een van de verhalen van de kinderen.
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
(advertentie)
Poll:
Welke bestemming moet het voormalig Joods werkdorp in Slootdorp krijgen?
Museaal
Polenhotel
  
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Toyota Rav 4 2.0 i Executive inklusief afleverkosten
€ 10.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Oliehandel B. Zuur - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...