Aangehouden voor overval Middenmeer
Uitgegeven op 12-04-2013 om 19:23  |  link  |  bewaar  |  print

MIDDENMEER - Een 31-jarige man uit Middelharnis is donderdagochtend aangehouden voor de overval op een woning aan de Leeuwetand in Middenmeer op woensdag 27 juni 2012.

Op deze dag was de 56-jarige bewoner rond 13.30 uur thuis toen hij geluid hoorde bij de achterdeur. Hij ging kijken en zag twee mannen die zich voordeden als medewerkers van een energiebedrijf. Zij vertelden dat er stroomstoring was en dat zij een en ander moesten controleren in de meterkast. De mannen konden vervolgens doorlopen de woning in. Toen de bewoner zag dat het niet goed wilde lukken bij de meterkast wilde hij te hulp schieten. Hij werd echter vastgegrepen. Terwijl een man hem vast hield, ging de andere op zoek in de woning. Korte tijd later werd het slachtoffer los gelaten en gingen de mannen er vandoor.

De 31-jarige man is de derde verdachte die aan is gehouden voor deze overval. Hij wordt vandaag voorgeleid bij de rechter-commissaris. Eind maart werd een 32-jarige man uit Rotterdam aangehouden. Begin december 2012 werd voor deze overval een 34-jarige man uit Arnhem aangehouden.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.5 Hybrid Dynamic
€ 13.345,-

Toyota Corolla Cross 2.0 High Power Hybrid Team D full options
€ 45.250,-

Algemeen nieuws: