'Paniek in de Snoepfabriek!'
Uitgegeven op 13-03-2013 om 16:33  |  link  |  bewaar  |  print

WINKEL - 'Paniek in de Snoepfabriek' is een verassende, vrolijke en spannende musical over de snoepfabriek van Lolly Suikerspin. Onderleiding van Regisseuse Marian Wijnker en muzikaal leider Paul Beers hebben 29 kinderen hun best weer gedaan om een leuk stuk op de planken te krijgen.De voorstellingen van 'Paniek in de Snoepfabriek' zijn 16 maart om 20:00 en 17 maart om 14:00. In de zaal van Cafe Beentjes in Winkel De entree voor kinderen tot 12 jaar bedraagt Ä5,- en voor volwassenen Ä8,-

De laatste maar ook de drukste week is aangebroken voor De Notenkrakertjes. Het word nu wel heel erg spannend allemaal. Deze week hebben we nog drie repetities om alles er extra goed in te krijgen. Dit keer ook met de kostuums aan!
De zenuwen komen nu pas echt te voorschijn bij onze 29 talentjes...Achter de schermen is een groep enthousiaste vrijwillergers druk bezig om alle puntjes op de I te zetten. De decors worden afgemaakt, het licht en geluid wordt geinstalleerd, de programmaboekjes worden gevouwen etc. Al zeg ik het zelf, alles ziet er al veelbelovend uit!

De kaartverkoop gaat al erg goed... Om verzekerd te zijn van een plekje in de zaal adviserven wij om een kaartje in de voorverkoop te reserveren via 0226-411776 of 0226-413046Het verhaal:

Lolly Suikerspin, de directrice van de snoepfabriek Suikerspin B.V., doet goede zaken. In het hele land wordt ontzettend veel snoep gegeten. Ook door de mensen die dagelijks op het pleintje voor de snoepfabriek neerstrijken: zakenmensen, bejaarden en zwervers. Ze snoepen de hele dag door. Ondertussen beklagen ze zich over hun leven, dat te druk is of juist te saai. "Was er maar een snoepje, waarmee ik alles kan krijgen wat ik wil.", verzuchten ze.

Dan wordt opeens haar dochter Candy ziek van alle snoepjes die ze dagelijks moet testen van haar moeder. Lolly ziet zich genoodzaakt aan te kloppen bij Peer de groenteboer, om fruit te kopen. Wat niemand ooit had kunnen vermoeden, gebeurt: Peer en Lolly worden verliefd.

Ze zijn dol op elkaar en ze besluiten samen Groen Snoep te gaan produceren. Volgens Peer snoep zonder suiker, volgens Lolly snoep met suiker en groente, maar dat weten ze niet van elkaar. Ook de snoepmakers raken in verwarring over wat de ingrediŽnten moeten zijn van het Groene Snoep. Daardoor komt er onbedoeld een nogal vreemd ingrediŽnt in het Groene Snoep terechtÖ

Nieuwsgierig geworden?
De voorstellingen van 'Paniek in de Snoepfabriek' zijn Zaterdag 16 maart om 20:00 en Zondag 17 maart om 14:00. In de Zaal van Cafe Beentjes in Winkel.
(advertentie)
Koop uw mooiste plaatjes op Fotohenkjan.nl!
(advertentie)
De installateur die u nooit in de kou laat staan...
Poll:
Welke bestemming moet het voormalig Joods werkdorp in Slootdorp krijgen?
Museaal
Polenhotel
  
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Te koop Mitsubishi Colt 1.3 bouwjr. 2005
€ 2.995,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
1979 een echte sneeuwwinter - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...