Traditionele motorshow met trialdemonstratie bij Motoport
Uitgegeven op 11-03-2013 om 10:40  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Op vrijdag 15, zaterdag 16 én zondag 17 maart organiseert MotoPort Hippolytushoef haar traditionele Voorjaarsshow. Naast de flinke éénmalige korting op het gehele kleding- en helmenassortiment, kun je vanaf dit seizoen ook profiteren in de nieuwe kledingdumpstore. In deze dumpstore worden nieuwe overjarige helmen en kleding met maar liefst 50 % korting aangeboden. Heel veel voordeel voor de uitgekiende koopjesjagers en snelle beslissers dus dit weekend !


De nieuwste modellen staan in de showroom, ook deze nieuwe retro Honda. Een oud model welke opnieuw is uitgebracht door de Japanners.


Advertentie


Van de merken Yamaha, Honda en Ducati staan vanaf het weekend van de voorjaarsshow de meeste nieuwe modellen te prijken in de showroom. Tevens worden de eerste Demo’s weer ingezet, waar na afspraak een proefrit op kan worden gemaakt. Naast de nieuwste Ducati Hyperstrada en Multistrada, de Yamaha FJR1300A en XVS950 zijn er ook weer vele nieuwe Honda modellen te bewonderen. Zo is de verkooptopper van afgelopen jaar, de Honda NC700XAC in diverse kleuren en uitvoeringen te bewonderen en te berijden. Deze motorfiets valt op door zuinigheid, comfort, rijeigenschappen en vooral zijn aantrekkelijke prijs.

Lees verder...
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
(advertentie)
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Te koop Nissan Juke 1.6 Acenta
€ 9.450,-

Fiat 500 C 0.9 TwinAir 500S Cabrio Private Lease mogelijk
€ 9.880,-

Wieringer historie:
Ben Kuijt - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...