Standhouders van het jaar zijn bekend
Uitgegeven op 01-03-2013 om 14:13  |  link  |  bewaar  |  print

BREEZAND - Tijdens de ondernemersavond op Lentetuin Breezand kwam het hoge woord eruit. Winnaar van de categorie Agri is AB Vakwerk. Van de categorie Expo kwam Salco Garagedeuren als winnaar uit de bus na een nek aan nek race met Boudewijn Hosmus Keukenambacht & PUUR Wonen. De winnaars zijn vereerd met een bokaal, de titel “Standhouder van het jaar” en een prachtige bos bloemen.

Wanneer u dit jaar op de voorjaarsbeurs Expo loopt, kijkt u uw ogen uit. Om de standhouders te bedanken voor hun inzet en mooie stand, is de prijs “Standhouder van het jaar” er om ieder jaar twee standhouders in het zonnetje te zetten. De stands worden beoordeeld op de inrichting, houding personeel, de geboden belevenis en de aansluiting op het thema. Omdat de beurs in tweeën is te splitsen, namelijk de Agri vakbeurs en de voorjaarsbeurs Expo, wordt er in beide categorieën één winnaar uitgeroepen. De prijs wordt mede mogelijk gemaakt door Bert’s Spuitservice.

Vele stands hebben ingespeeld op het thema; “Lente in Tirol”. Zo kunt u bloemen zien in flessen Oostenrijks bier, maar ook in skischoenen. Skies zijn veel te vinden op de beurs, maar de standhouders van het jaar hebben echt hun best gedaan. Salco Garagedeuren heeft op de beurs een hut van boomstammen inclusief een garagedeur. AB Vakwerk heeft een sfeervolle stand met houten meubelen en ski attributen. De winnaars laten zien dat het loont om in te spelen op het thema. In de categorie Agri werd CAV Agrotheek tweede en CNB derde. De tweede plaats van de Expo was voor Boudewijn Hosmus Keukenambacht & PUUR Wonen, derde werd Fotografie Yvette Coppoolse.

Ondernemersavond
De ondernemersavond begon dit jaar met speeddaten. Er waren verschillende professionals uit diverse vakgebieden aanwezig om hun kennis met de ondernemers te delen. Onderwerpen waren onder andere; personeelszaken, ontroerend goed, online activiteiten, winkelformule, communicatie en bankzaken, waarvoor de Rabobank aanwezig was. Via het speeddaten konden de ondernemers netwerken en vragen stellen. De avond werd voortgezet door Jan van der Zouw, die een presentatie gaf over de economische groei in deze tijd en hoe daarmee om te gaan. Samenwerken en vernieuwen was de belangrijkste boodschap; “Je moet blijven vernieuwen anders wordt je een dinosaurus, en we weten allemaal wat er met deze dieren is gebeurd.”

De Lentetuin Breezand wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Rabobank Noord-Holland Noord. Het evenement is nog te bezoeken tot en met maandag 4 maart aanstaande.

Foto: Lentetuin Breezand - Frank Buschman
(advertentie)
Reparatiebedrijf Weijers - Beeld en geluid
(advertentie)
Poll:
Het weer...
het kan mij niet heet genoeg
het is wel weer mooi geweest zo
  
Occasions
Toyota Auris TS 1.8 Hybrid Lease Pro
€ 16.495,-

Daihatshu Cuore 5drs
€ 4.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Mollenvangen - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...