PatiŽntgegevens tandartspraktijk niet te achterhalen
Uitgegeven op 14-11-2012 om 20:28  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Zoals bekend is de tandartspraktijk op het Hoekje gesloten. Het personeel wordt nu regelmatig benaderd door patiŽnten over hun patiŽntgegevens. Het blijkt echter niet mogelijk deze te verstrekken.

Helen Benschop legt de situatie uit:
Ik word regelmatig benaderd door patiŽnten over hun patiŽntgegevens, omdat zij deze nodig hebben voor de inschrijving bij een andere tandarts. Ik kan en mag dat echter niet doen zonder toestemming van de tandarts. Ook vind ik het niet meer mijn taak.
Ik vind het heel vervelend voor de patiŽnten. Ik had ze graag willen helpen en ik had het nog prettiger gevonden als de situatie niet zo was gelopen, maar dat heeft helaas niet zo mogen zijn. Zelf had ik ook graag nog jaren door willen gaan, ik heb de samenwerking met de patiŽnten als zeer prettig ervaren en zal het werken ook zeker missen.
Ik heb geen idee hoe iedereen nu aan zijn gegevens moet komen en wie ze hier wel voor kunnen benaderen. Ik heb het accountantskantoor in geschakeld, maar zij geven aan dat zij ook niks voor ons kunnen betekenen in deze.
Ik heb samen met Yvonne en de waarnemende tandarts geprobeerd de praktijk over te nemen, zodat we door konden draaien, maar dat is helaas niet gelukt.
Voor mij houdt het bij deze dan ook op. Hoe vervelend ik het ook vind, ik kan helaas niets aan de situatie veranderen.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Rav 4 2.0 i Executive inklusief afleverkosten
€ 10.245,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi linea Sol 5drs
€ 5.245,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Akkerweg 1979 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...