Verdwijning Frank Temme dinsdagavond in Opsporing Verzocht
Uitgegeven op 30-10-2012 om 00:14  |  link  |  bewaar  |  print

HEERHUGOWAARD / HOLLANDS KROON - Verdwijning Frank Temme dinsdagavond in Opsporing Verzocht en Hart van Nederland. Zowel AVROís Opsporing Verzocht als de Late Editie van Hart van Nederland besteden dinsdagavond 30 oktober aandacht aan de verdwijning van Frank Temme. Deze zomer is er ook gezocht in het Robbenoordbos in de Wieringermeer.


Langs de Sluitgatweg ten zuiden van het bos stonden veel auto's, een tent en een commandocentrum opgesteld. De aanwezige mensen van justitie en defensie konden of mochten geen mededelingen aan onze fotograaf verstrekken in hoeverre de stand van zaken stond met de zoekactie naar Frank Temme.

Frank wordt sinds woensdag 7 maart jl. vermist. Hij verliet deze ochtend rond 10.00 uur zijn woning aan de Vera Bondamtuin in Heerhugowaard.
Sindsdien ontbreekt van hem ieder spoor. De politie heeft aanwijzigingen dat Frank het slachtoffer is geworden van een misdrijf.
Het Openbaar Ministerie loofde al een beloning van 10.000 euro uit voor de tip die leidt tot aanhouding van de dader(s) van het vermoedelijke misdrijf.

Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond 30 oktober uitgezonden om 21.30 uur op Nederland 1. De herhaling volgt de volgende dag om 12.00 uur op Nederland 2. Hart van Nederland wordt diezelfde avond uitgezonden om 22.30 uur bij SBS6. Beide uitzendingen zijn ook daarna te zien via de site www.uitzendinggemist.nl.

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi Linea Sol
€ 4.995,-

Hyundai I10 1.1 5drs
€ 3.745,-

Wieringer historie:
Terro(tje) - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...