Jubilarissen bij Evean Thuiszorg Wieringen-Wieringermeer
Uitgegeven op 29-10-2012 om 10:28  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Evean Thuiszorg heeft dit jaar twee jubilarissen en dat mag op het Wieringer Nieuws! Nel van der Welle viert haar 40 jarig jubileum. Barbara Wagemaker is 25 jaar in dienst. Nel en Barbara zijn echte Wieringers, wonen beiden in Den Oever, en rijden sinds jaar en dag van cliŽnt naar cliŽnt over Wieringen en door de Wieringermeer.Barbara en Nel
Barbara, dochter van Piet Gorter de schilder, begon 25 jaar geleden als huishoudelijke hulp en is inmiddels alweer jaren werkzaam als verzorgende.
Nel begon 40 jaar geleden in de zorg. Zij staat ook wel bekend als snelle Nel. Deze bijnaam heeft zij waarschijnlijk te danken aan haar enigszins sportieve rijstijl. Nel werkte al in de tijd van de wijkverpleegkundigen van het Groene Kruis: Frouk Oden, Zuster Tijsen en zuster Rietdijk. Namen die vele Wieringers bekend in de oren zullen klinken.


Evean Thuiszorg Wieringen/Wieringermeer
Tijdens hun lange loopbaan hebben Barbara en Nel vele naamswisselingen meegemaakt: van Thuiszorg West-Friesland West naar Regionale Thuiszorg tot Evean Thuiszorg. Evean Thuiszorg houdt sinds 2005 kantoor vanuit Parkzicht in Hippolytushoef en verzorgt het werkgebied Wieringen/Wieringermeer. Het team is onderdeel van de landelijk opererende organisatie Evean thuiszorg. Evean werkt nauw samen met de huisartsen op Wieringen en in de Wieringermeer, stichting Geriant, GGZ, Gemini Ziekenhuis, Medisch Centrum Alkmaar, Westfries Gasthuis en andere zorginstanties. Er is altijd plek voor nieuwe cliŽnten. Meer informatie is te vinden op www.evean.nl of telefoonnummer: 06 10948881.
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi Linea Sol
€ 4.995,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Wieringer historie:
Gert Kooij - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...