Tonegido B-1 - Vrone B-1 ruststand 2 – 9 eindstand 6 - 19
Uitgegeven op 28-10-2012 om 11:21  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Voor aanvang Heren 1 was er de eerste binnenwedstrijd van dit seizoen gepland zodat de jongens een goed gevulde tribune konden begroeten bij aanvang van de wedstrijd.

Arjan van Wieringen: 'Het was een ouderwets gevulde zaterdag avond in de Sporthal, hopelijk kunnen we dit voor het komende Handbal seizoen handhaven of zelfs uitbouwen zodat de sporthal op zaterdag avond weer lekker gevuld is met fanatiek handbal publiek'.

Fotografie Henk-Jan Wittink voor Wieringernieuws.

'Tonegido B-1 begon met dreiging vanuit de hoeken echter de 6 -0 verdediging van Vrone zat potdicht. Helaas kwamen er meerdere break-outs vanuit Vrone tot score. Onze keeper had de eerste helft zeker niet de vorm die van hem verlangd wordt. Gelukkig pakt hij die begin tweede helft wel weer op. De eerste helft had Dirk zeker 5 van de 9 goals de wedstrijd een geheel andere wending kunnen geven. Ook de verdediging gaat niet vrijuit door de hoge ballen van Vrone werd er makkelijk gescoord door hen over de cirkelverdedigers heen. Handen werk bleef achter waardoor de score opliep. Gelukkig maakte Vincent Pronk en Thijs Tijsen de punten voor Tonegido de eerste helft. Ook Mart Wigbout kwam na de rust tot score door mooie actie met Menno Lont vanaf de cirkel. De tweede helft verliep ook soepeler en kwam technisch gezien beter uit de verf. Vanuit de opbouw is er hard gewerkt in de tweede helft om de cirkel speler Mart Wigbout of Menno Lont te bereiken. De eindstand laat duidelijk te wensen over voor het publiek was de tweede helft attractiever dan de eerste helft. Uiteraard is er met deze einduitslag nog veel werk aan de winkel voor de Gebroeders Idema die sinds dit seizoen de trainingen op zich hebben genomen. Door deze combinatie van B-1 voor Heren-1 ontstaat er voor de trainers een juiste analyse en kunnen ze hun werk nog beter uitvoeren. Uitgaande dat we voor volgende week uit in Amsterdam tegen VOC weer veel verbeter punten zien naar aanleiding van deze wedstrijd hopen we uiteraard op een gelijkspel. Marcel Klokgieter bedankt voor het fluiten.
Publiek bedankt voor het supporten en hopelijk kunnen de Jongens ook de volgende thuiswedstrijd weer op jullie rekenen'.