Burgemeester Jaap Nawijn opent samen nieuwe kleedkamers VZV
Uitgegeven op 28-10-2012 om 11:02  |  link  |  bewaar  |  print

'T VELD - Burgemeester Jaap Nawijn opende zaterdag samen met de jongste VZV'ers de nieuwe kleedkamers van deze actieve sportvereniging in 't Veld. RTV Hollands Kroon maakte een filmpje en Theo Moras was aanwezig met zijn fototoestel.


Klik op de foto om de film te starten.


Onder grote belangstelling is de nieuwe kleedaccommodatie zaterdag geopend door
Burgemeester Nawijn en de jongste en oudste voetballende leden van VZV.Burgemeester Jaap Nawijn tijdens zijn toespraak.

De eerste blikken op de nieuwe accomodatie.

Voorzitter Paul Oudeman van sportpark de Kogge sprak als eerste de aanwezigen toe en bedankte iedereen voor de enorme inzet en betrokkenheid bij de tot standkoming van deze bijzondere fraaie accommodatie.

Vervolgens werd door de voorzitter van VZV Voetbal een uiteenzetting gegeven over het hoe en waarom er werd besloten om de 40 jaar oude ook door vrijwilligers gerealiseerde accommodatie te vervangen. Voorzitter Piet Ligthard stak ook zijn enorme waardering voor de ruim 120 vrijwilligers niet onder stoelen of banken en werd Nico Zomerdijk de grote animator en leider van deze grote groep op indrukwekkende wijze toegesproken en in het zonnetje gezet en benoemd tot erelid van de vereniging en de speld opgedaan.


De jongste VZVer

Na de rondleiding door beide voorzitters werden de gebroeders Mats en Herman Zomerdijk van het voormalige aannemersbedrijf Zomerdijk, dat helaas recent door de crises teloor is gegaan door voorzitter Ligthard ook op bijzondere en indrukwekkende en soms licht emotionele wijze toegesproken en bedankt voor alles wat zij in de 30 jaar als hoofdsponsor voor VZV en SP de Kogge hebben betekend en kreeg de nieuwe bestuurskamer de naam van Zomerdijk toebedeeld waarna dit heugelijke feit nog enkele uren feestelijk en voorzien van alles werd voortgezet. Al met al een bijzonder gezellig en geslaagde opening.

Zondag wordt er van de kleedkamers gebruikt gemaakt voor de eerst derby dit seizoen
tegen Winkel wat dit jaar ook in de 4 de Klasse A uitkomt.


(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Mitsubishi Outlander 2.0 invite plus
€ 4.495,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Wieringer historie:
Aurora Kermis 1977 advertentie Wieringer Courant - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...