Noordkop Kampioenschap Trefbal
Uitgegeven op 27-10-2012 om 22:52  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON - Kinderen uit groep 7 en 8 van de basisscholen kunnen op diverse woensdagmiddagen deelnemen aan een populaire activiteit van Sportservice Schagen: Het Noordkop Kampioenschap Trefbal! Op 28 november vindt de finale plaats in sporthal de Multitreffer in 't Zand. Plaatsen voor de finale kan alleen door een van de voorronden te winnen.

Deelname aan het kampioenschap is gratis, maar vooraf inschrijven is wel noodzakelijk. Een team bestaat uit minimaal 8 en maximaal 10 spelers en mag gemengd zijn. De deelnemers moeten wel in groep 7 of 8 van de basisschool zitten en elk team moet door een volwassene begeleid worden.
Op de onderstaande data en locaties worden de voorrondes gehouden. Iedere voorronde start om 14.00 uur en duurt tot uiterlijk 15.30 uur.
31 oktober: Sporthal Veerburg, Anna Paulowna
7 november: Sporthal Multitreffer, ‘t Zand
7 november: Spartahal, Schagen
14 november: Sporthal Wieringen, Hippolytushoef
21 november: Sporthal Niedorphal, Winkel
21 november: Sporthal Harenkarspelhal, Warmenhuizen

Aanmelden kan tot en met de dinsdag voorafgaand aan de voorronde door een mail te sturen naar aterpstra@sportserviceschagen.nl met daarin de gewenste editie, de teamnaam, de namen van de teamleden en de begeleider te vermelden.
Elke activiteit staat onder deskundige leiding van bewegingsconsulenten van Sportservice Schagen. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Anouschka Terpstra van Sportservice Schagen, tel: 0224 – 214 774.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Wieringer historie:
Succes 2 in het nieuw - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...