Geslaagde vierdaagse Zwembad De Venne
Uitgegeven op 27-10-2012 om 15:11  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Met veel enthousiasme werd in de herfstvakantie deelgenomen aan de 34e zwemvierdaagse in zwembad De Venne. Een totaal aantal van 18 volwassenen en 128 jeugdigen deden dit jaar mee aan deze zwempromotie week. Gelukkig weer een groeiend aantal deelnemers.

De vele activiteiten en diverse spelletjes werden met medewerking van vrijwilligers van de buurtverenigingen Noordervenne en Klufterkrogt in goede banen geleid. Op maandag en dinsdag stonden diverse spelletjes opgesteld, waar de jeugdige deelnemers probeerden een zo goed mogelijke score te behalen in de hoop een leuke prijs in de wacht te slepen. Woensdag was het traditionele verkleed zwemmen Veel deelnemers kwamen in de prachtigste outfits naar het zwembad om mee te dingen naar de titel Miss of Mister zwemvierdaagse.
Donderdag was het pyjamazwemmen. Heel veel zwemmers kwamen in nachtpon of pyjama hun baantjes zwemmen. Op deze dag werd ook gestreden om het kampioenschap spijkerbroek hangen. Bij de meisjes bleef Kim van Sinderen 1.34.14 min. en bij de jongens David Oversteeg 1.11.25 hangen. Tevens was er het kampioenschap wie zich de beste matloper mag noemen. De zwem4daagse sloot dit jaar natuurlijk weer af met de Playbackshow/Live-disco. Met Dj Hyper, waar alleen de deelnemers van de zwem4daagse aanwezig mochten komen. Een 8-tal Nummers werden geplaybackt met als winnaar Amber van Wieringen met het nummer: Hallo Wereld van kinderen voor kinderen. Na de playbackshow mochten de jeugdige deelnemers als hoogtepunt natuurlijk weer het personeel in het water gooien. Al met al was het weer een zeer gezellige avond.

Dit jaar was het aantal volwassen zwemmers gelukkig weer iets gegroeid. Voor hen was er op de woensdagavond de traditionele bingo georganiseerd, met weer schitterende prijzen, aangeboden door de goedgeefse middenstand op Wieringen. Uiteindelijk ging iedere deelnemer hierna met een prijs naar huis. Elke avond konden zij na het zwemmen onder het genot van een bakkie en een koekje even napraten. Gezien de blije reacties van de deelnemers kan weer worden teruggezien op een zeer succesvolle week. We willen de vele sponsoren hartelijk bedanken voor hun steun aan dit jaarlijks terugkomend zwemfestijn. Ook een speciale dank naar de vele vrijwilligers van de buurtverenigingen Noordervenne en Klufterkrogt. Op naar de 35e zwemvierdaagse in 2013, het personeel bedankt alle deelnemers voor een gezellige zwemweek.

Uitslagen: Klik hier
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Mitsubishi Outlander 2.0 invite plus
€ 4.495,-

Te koop VW Up 1.0 bmp move up
€ 14.244,-

Wieringer historie:
Postboot in volle haven - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...