Dames Tonegido winnen uitwedstrijd bij VVW
Uitgegeven op 21-10-2012 om 18:33  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Deze wedstrijd tussen nummers 3 en 4 van competitie is in het voordeel van de nummer 3 uitgevallen. Het begin van de wedstrijd was moeilijk voor de Tonegido dames vanwege het natte veld, net als verleden week hadden de dames van Tonegido aanvallend last weer veel last van de natte bal.

Het duurde dan ook tien minuten voordat het eerste doelpunt gescoord werd echter door VVW . De Tonegido verdediging functioneert echter de laatste weken prima en daardoor kan de tegenstander ook lastig scoren. Dit verklaart ook het lage score verloop. Tonegido scoorde 1-1 na ongeveer 12 minuten, en vervolgens een 2-1 voorsprong door goede afstandschoten. In de eerste helft kon VVW het nog 1 keer vinden en Tonegido nog 2 keer . Waardoor de teams gingen rusten met 4-2 stand voor Tonegido.
Na de rust begon Tonegido in een ondertal situatie door een 2 minuten straf vlak voor de rust, maar wist hier toch van te profiteren 5-2. VVW antwoordde hier weer gelijk op 5-3. Het bleek toch weer voor beide teams moeilijk doelpunten te maken in deze wedstrijd , vooral VVW stuitte regelmatig over de Tonegido verdediging met aan het hoofd een weer sterk keepende Chantal. Tonegido nam een 6-3 voorsprong door een benutte voorsprong. Na deze benutte strafworp volgde een sterke aanvallende periode van Tonegido dat uit wist te lopen door enkele breaks en een benutte strafworp naar 3-9. Bij deze stand wist VVW nog een doelpunt te maken 4-9. Echter het slot was voor Tonegido en de eindstand op 9-4 bepaalde. Doelpuntenmakers, Desiree Wagenaar 3x, Marissa Slaghekke 2x, Mandy Kaan 1x, Myrthe Kuut 1x, Evelien Vogelzang 1x, Vera Hille 1x, Sandra Boonacker 1x
(advertentie)
Architecten- en ingenieursbureau W.A. De Herder bna vof
(advertentie)
Poll:
Mooiste feest op Wieringen is...
De Flora en Visserijdagen
Wieringer Kermis
Dorpsfeest Westerland
Hippo Feesten
Halloween
Koningsdag
Ik blijf thuis
Ander feestje
  
Occasions
Te koop Mitsubishi Lancer Stationwagen 1.6 Sport
€ ,-

Te koop Heinkel Motor, zeer mooi
€ 2.750,-

Wieringer historie:
Quarantaine tijdens storm - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...